Vechiul conflict între generații...
Babacii, cu ideile lor conservatoare vs. tinerii cu ideile lor de libertate.
Am sa incerc sa fac abstracție de faptul că sunt și eu babac, dar, adevărul e că au dreptate. Nu e indicat sa "dormi" decat cu cel pe care ți-l alegi partener de viață. Am văzut prea multe inimi frinte, în special de fete, pentru că au dormit înainte de vreme cu partenerul lor. Regretele de mai apoi sunt tardive. Dar, tinerii riscă, nu se gindesc la consecinte. E mai plăcut, mai ușor să trăiești prezentul, decat sa te gîndesti la viitor.
Mama ta totuși greșește cand spune că nici o fata nu se poarta ca tine. Se poarta multe. E la moda acum.
Ar trebui totusi sa fii fericita că ai o mama îngăduitoare și înțelegătoare, de v-a lăsat să stati împreună.
"Ar trebui totusi sa fii fericita că ai o mama îngăduitoare și înțelegătoare, de v-a lăsat să stati împreună."
Dar ce motiv ar fi avut sa nu-i lase?!?
"...în special de fete, pentru că au dormit înainte de vreme cu partenerul lor. Regretele de mai apoi sunt tardive."
De fapt regretul in general e ca nu mai poti face, daca te-ai despartit, nicidecum ca ai facut. E o mare diferenta.
In plus, in general mai bine regreti ca ai facut ceva ce ti-ai dorit, decat sa regreti ca n-ai facut.
"Dar ce motiv ar fi avut sa nu-i lase?!?"
Multi părinți sunt conservatori, merg pe ideea că sexul trebuie făcut prima oara in noaptea nuntii. Eu sunt de acord cu asta, nu însă toată lumea. Daca părinții sunt așa, e normal sa nu ii lase
"De fapt regretul in general e ca nu mai poti face, daca te-ai despartit, nicidecum ca ai facut. E o mare diferenta."
Crezi? Hai sa luam 10 fete, care au făcut sex și s-au despărțit. Părerea celor mai multe despre acel sex e una aiurea. Pentru că știu că au fost folosite, au fost iubite doar pentru corpul lor, căci cei mai mulți bărbați asta caută. Daca nu le dai sex, adio prietenie!
"Pentru că știu că au fost folosite..."
Asta doar pentru ca au plecat de la premize gresite. De unde disperarea asta ca primul/a iubit/a sa fie cel/cea cu care sa stai toata viata?! Tot inoculata de unii ca tine, in general venita pe filiera mistica. O prostie in esenta.
In alta ordine de idei, cand faci sex, de fapt beneficiul este comun, nu esti folosit, cum nici tu nu folosesti. E o situatie win-win. De unde ideea ca doar barbatii au beneficii?!
Aoleu, biata mama... Pai te lasa ma_ta sa iti aduci handralaul acasa o saptamana si pe tine te deranjeaza ca, vezi Doamne, ti-a "aruncat" o pastila la final. Pai ce parere pot avea? Am mai degraba o presimtire, anume ca l-a mai si tinut cu mancare in tot timpul asta. Ca na, daca la 31 de ani te faci musafir la soacra, clar nici tu si nici el nu sunteti pe banii vostri.
Iubitul meu are salariul ei a mai cumpărat carne din banii lui nu a stat pe banii noștri a cumpărat o grămadă de mâncare în săptămâna aceea
Nah, nu imi ies mereu presimțirile.
"Iubitul meu are salariul ei a mai cumpărat carne din banii lui..."
Chiar nu trebuie sa dai explicatii tuturor imbecililor...
In legatura cu intrebarea, majoritatea parintilor au scapari de astea fara nicio noima. Dar oricum, sa nu ai impresia ca acum 30 de ani, cand erau de varsta ta, lucrurile erau mult diferite. E doar un mit ca acum 30-40 de ani intai se casatoreau si de abia apoi faceau sex.
Aaa, si n-o baga in seama pe Violleta, e dusa cu capul rau de tot.
Fac multe fete asa dar asta nu înseamnă că e și bine. Ai fi mult mai fericita și fără mustrări de conștiința dacă ai respecta planul Creatorului și ai face sex numai după căsătorie și ai fugi de curvie care nu aduce fericire pe termen lung nimănui, indiferent de vârstă.
Daca stai la parintii tai, de ce nu te-ai dus tu la el acasa?
Ce dumnezue ai gasit la "batranul asta de 31 de ani" cand tu esti copil pe langa el?
Ce are asta si aia tinerii de varsta ta, nu au?
Mai vine si sa trandaveasca fara bun simt, in casa parintilor tai... dand apa la moara vecinilor.
Nu am dormit toată ziua ne trezeam pe la 8 dimineața ia s-a referit că am dormit o săptămână întreagă cu el adică noapte de noapte
Asta am vrut să spun și eu, toată ziua însemnând 24 de ore. Am glumit. Dacă ați făcut sex normal, asta e lucru sfânt, cu sau fără popă. Așa să îi spui, așa s-a născut și Isus.
Mama traieste in vremuri demult apuse. Trebuie sa vorbesti cu ea si sa ii explici ca este dreptul tau sa iti alegi ce faci in viata.
Cam imatur ca a stat doar la tine atâta timp. Poate mama ta s-a saturat de el dacă i-a stat atâta pe cap.
La faza cu nici o fata nu face asa, se înșală amarnic, în ziua de azi se întâmplă ce spui tu aici foarte des
Totuși, diferența e un pic mare între voi și cu siguranta e îngrijorată.
Nu este un lucru rau sa stai cat mai mult timp (chiar sa va mutați împreună)cu persoana cu care ai o relație.Asa sti daca va potriviți si daca are rost sa continuati.