Serios acum? Aveti voi doi o relatie sau aveti o relatie in 6 + un copil. Cand lamuriti asta atunci puteti fi siguri ca ce faceti faceti cu mana voastra. Aveti un copil la mijloc iar voi tot dupa gura parintilor va tineti? Fiti seriosi si focusati-va pe copil, oricum rezolvati voi situatia, impreuna sau separat, nu bagati copilul la mijloc, oferiti-i tot. Amandoi trebuie sa iesiti putin din puful parintilor vostri, sa luati decizii in cuplul vostru, de doi oameni (de sperat maturi) cu un copil.
De ce sa-ti convingi parintii sa-l accepte cand tu trebuie mai intai sa lamuresti lucrurile cu el? Nu vreti sa va formati viata impreuna? Parintii cand va vad fericiti, sunt si ei fericiti.
"Parintii mei nu vor sa ma mai vada cu el" dar voi sunteti impreuna cu un copil, va iubiti etc. Daca v-ati casatorit asta inseamna ca ati luat decizia aia impreuna corect? sau a fost decizie luata de familiile voastre?
A fost decizia noastra.Dar ma obliga sa divortez de el sa il las ca nu e de mine
Au zis ca nu am cum sa plec cu copilu de la ei ca vine cu politia si imi ia copilul.Si apoi ne omoara si pe mine si pe el.Nu stiu ce sa fac cum sa precedes?
Există o vatiantă. Fuga în străinătate.
Pregătiți totul din timp.
El să adune niște bani, și tu dacă poți.
Aduni actele tale în poșetă.
Să fie zi de vară să fie ușoară fuga.
Într-o ieși cu copilul la plimbare.
Fără nimic neobișnuit.
Te întâlnești cu el în oraș.
Direct la aeroport.
În câteva ore ieși din țară.
Nu anunți pe absolut nimeni de nimic.
Până să te dea dispărută ești la 2500 km depărtare în Portugalia, care primește emigranți.
Nu mai comunici cu absolut nimeni nimic din vechea lume din caere ai plecat.
Să te caute.
Acolo te poți dublu ascunde, după ce primești cetățenie, ceri schimbarea numelui de familie cu unul local.
Ca cetățean portughez poți pleca apoi în Brazilia,
Să te caute.
Variante.
Poate că nu va fi exact așa.
Vreau să îți arăt că se poate scăpa de nebuni.
Variante.
Copilul nu ti-l pot lua nici daca te omoara. Asta ca sa stii. Copilul e al tau si al sotului si atat. NIMENI nu ti-l poate lua. Nici macar sotul de tot.
Iar de omorat stai calma ca nu va omoara nimeni. Incearca sa te sperie si ar cam fi cazul sa te maturizezi si sa iti asumi faptul ca ai un sot si un copil si ca parintii NU mai au ce sa caute in deciziile tale.
Este o amenințare care să bage spaima în tine, să te facă să renunți.
Sunt comunități, ca acele din zone mai tradiționale, oșeni, sau din vârful muntelui, sau makedoni, care sunt mai dure când e vorba de relații familiale și sunt în stare să poarte asemenea răzbunări. Așa că dacă nu știu din ce zonă și fel de oameni te tragi, nu-mi dau seama dacă o asemenea amenințare e pe bune sau nu.
"Dar ai mei nu sunt de acord cu asta." - scuza-ma dar ce legatura au parintii tai in toata povestea asta?
El se ia dupa parinti? Cred ca l-au batut bine de mic si acum e catelul lor )))