| MeGustaSiempreTu a întrebat:

TPU! Am o relatie de 2 luni cu un baiat pe care il iubesc enorm.Totul este super.Doar ca de fiecare daa cand ii dau mesaj si nu raspunde ma gandesc ca cine stie ce a pățit sau ca e cu alta. Faza este ca nu mi-a dat vreodata pana acum motive sa cred ca ma inseala.Deci...cum as putea sa elimin gandurile astea ..si sa am mai multa încredere in el? Cum pot sa nu mai ma gandesc la fosta relatie (in fosta relatie, baiatul nu mi raspundea pentru ca nu avea chef si o data nu mi.a raspuns si ne am despărțit)
Stiu ca actualul ma iubește foarte mult si vreau ca si eu sa.l iubesc fara sa ma gandesc la chestii rele.Multumesc anticipat, funda♥♥

Răspuns Câştigător
| AndreeaUcnat a răspuns:

Ar trebui să îi acorzi libertatea necesară de care are nevoie sau spațiu personal, cum vrei tu să îi zici. Nu ar trebui să îl disperi cu mesajele, dar nici să îl neglijezi. Dacă nu îți răspunde la mesaj 2-3 ore nu înseamnă că e cu alta sau că a pățit ceva. Ori are treabă ca tot omul, ori pur și simplu nu și-a verificat telefonul ori îl avea pe silențios. Nu trebuie să te supere aceste chestii, dacă îl ții din scurt numai lângă tine o să se îndepărteze.

5 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Daca stii ca te iubeste de ce te gandesti?

| danay72 a răspuns:

Pe situl jw.org sectiunea cupluri poti gasi unele articole care sa te ajute sa poti sa ai mai mult incredere in el.Sigur vei reusi sa iti controlezi starile de gelozie.

| AliGab a răspuns (pentru danay72):

Asa..ca martorii lui iehova?

| danay72 a răspuns (pentru AliGab):

Apreciez ca citesti raspunsurile.

| DaniAlin a răspuns:

Daca te iubeste cu adevarat, nu are de ce sa te insele