anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o relatie de doi ani aproape si iubitul meu nu pune poze cu noi pe Facebook. Chestia e ca nici nu el nu pune doar foarte rar. Cam la 6 luni si o zis ca el o sa isi pune poze pe Facebook cu nevasta lui. In rest ne afisam peste tot si eu am cateva poze cu el pe Facebook. Si inca o chestie eu am 1, 59 si el 1, 80 si nu prea ii place sa ne tinem de mana pentru ca spune ca ii este incomod si nu merge relaxat... chestia e ca nici mie nu prea imi place sa ne tinem de mana si mai mult il tin de brat fiind mai mica de inaltime. Doar ca am impresia cateodata ca ii este rusine cu mine. Dar ne afisam peste tot in rest stau la el in casa cu parintii lui. Voi ce ziceti?

8 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

și prietenu meu are vreo 2-3 poze cu mine pe Facebook și eu am 2 pe Facebook și 3 pe insta, pur și simplu nu i-o plăcea să pună, dacă îi era rușine c tine nu stătea cu tine 2 ani și să te și țină în casă, fii serioasă.

| ania a răspuns:

N=ar trebui să stai în casă cu el dacă nu sunteți căsătoriți, mai bine mută/te înapoi la părinți sau singură, să se hotărască ori vă căsătoriți ori să te lase în pace, dacă nu îi e rușine, să se cîsîtorească cu tine.

| IsabelaIssa a răspuns:

Dacă ai ajuns să gândești asta, clar în mintea ta este un sâmbure de bănuială, poate și de adevăr. Te nemulțumește asta, dar trebuie să discuți deschis cu el, dacă poate să discute deschis. Iar dacă este dispus să discute, tu trebuie să fi dispusă să asculți fără să te superi.

| Furnicuta000 a răspuns:

Pai macar pe Facebook sa aiba intimitatea lui. Eu una nu inteleg profilele cu poze impreuna, adica daca pe tine te cheama Floriana normal ar fi sa ai poza cu tine pentru ca e profilul tau individual. Crede-ma ca nu e nimic gresit ca el nu vrea sa fii prezenta in poza profilului lui. Asta nu inseamna ca te iubeste mai putin.
Totusi cu tinutul de mana mi se pare ciudat, aia cu inaltimea e o scuza, dar poate asa e el mai rece, nu ii place sa faca gesturi, sa stea lipit de tine in public...

| TheGentleman a răspuns:

De ce ai vrea să-ți afișezi relația pe rețelele sociale?

| oz_1736 a răspuns:

Sotia mea nu are Facebook, iar eu nu am pus niciodata, in 10 ani, poze cu ea. Am doar prieteni care ma cunosc foarte bine si toti o cunosc. Daca vor o poza cu ea ii cer ei pe whats app

| Iulianaiuli78 a răspuns (pentru oz_1736):

Păi e soție a ta, ea e iubita lui.

| Sorin26Srs a răspuns:

Ideea principala este sa faci ceea ce simti, nu te lua dupa gura lumii, succes in continuare