Wow,totusi incearca sa le spui alor tai.
Ciudat comportament pentru niste seniori.
Ar trebui să îți ceri iertare de la bunica pentru modul în care ai reacționat. Dar ar trebui să discuți cu părinții tai despre ce ti se intampla. Tu straduieste-te sa învingi răul prin bine cu bunicii, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa le spui părinților tăi.
Singura soluție e sa le spui părinților tăi, iar atunci când le spui precizează și amenințările pe care ți le-a spus bunica ta daca apelezi la ei. Poate o sa înțeleagă că e gravă situația și o să facă ceva
Chiar nu stiu ce sa zic, adica nu am intalnit pe nimeni cu situatia asta. Imi pare rau pentru tine, eu as zice sa-i spui mamei tale asta, nu mi se pare ok ce fac părintii tai chiar daca sunt adulti etc.
Paiiii nu am vazut niciodata pe cineva cu bunici de genul.Eu cred ca ei fac asa pentru ca au impresia ca doar ei te-au crescut si duc lipsa parintilor tai, lucru care ii face nervosi si isi varsa nervii pe tine.Eu as zice sa iti suni parintii si sa le spui absolut tot, pentru ca nu e ok.Si incearca sa tii ascuns asta pana cand parintii tai fac ceva.Stiu ca nu e ok sa ascunzi ceva de bunici/parinti, dar sa fim seriosi, pe langa ca asta e un caz "extrem", toti ascundem ceva. Daca parintii tai nu pot face nimic, eu as zice sa incerci sa le explici ca mentalitatea lor comunista si bataia nu vor duce niciunde bun. Daca tot nu inteleg eu as zice sa apelezi la protectia copilului.