Cum adica, lucruri pe care parintii n-ar trebui sa le stie? Ei ar trebui sa faca lucruri pe care copiii n-ar trebui sa le stie, nu invers. De cand se ascund copiii de parinti? Pai de aia next-generation va fi de 2 bani. Eu cred ca ar trebui sa discuti cu mama ta. Pana la urma stii vorba aia, ea a fost ca tine, dar tu n-ai fost ca ea, si asa ca s-ar putea sa-ti fie chiar de ajutor, cu niste sfaturi. Cere-ti scuze mamei, si spune-i ca-ti place de baiat, mare chestier.
Sunt de acord cu ce ai spus tu dar toata lumea are nevoie de intimitate.
Da, dar intimitatea nu inseamna ca mama sa nu stie ca n-ai prieten. Daca-i spunea-i, nu cred ca-ti mai lua telefonul din mana si nu se mai intampla ce s-a intamplat.
Mie unul mi se pare aiurea ca un părinte să fie atât de băgăcios. E ok să fie o comunicare cât mai deschisă dar și copilul își formează viața sa proprie și este necesar ca fiecare om, indiferent fie el copil sau altceva, să aibă un "spațiu" al lui. Nu cred că mama ei nu știa că are prieten ci a deranjat-o că a vorbit într-un anumit fel. Sunt lucruri intime, pe care nici părinții nu ar trebui să le știe.
Cere-i iertare pentru ca ai incercat sa faci totul pe ascuns, si explica-i ca iti place de respectivul baiat si ai vrea sa il intalnesti. Spune-i sa aiba incredere in tine, in educatia pe care ti-a dat-o, si asigur-o ca nu o sa neglijezi scoala.
Sunt curios ce vârstă ai...ar trebui să modifici relaţia cu părinţii tăi, şi să le explici că sunteţi doar amici, şi că ai vrut să ieşi afară.De altfel, după ce vorbeşti cu băiatul acela, şterge mesajele.
Sper că te-am ajutat!
Ar trebui sa-ti revizuiesti comportamentul! Cat mai e timp, daca nu reusesti sa o inmoi si sa calamati apele, atunci suporta consecintele si accepta-ti pedeapsa ca un copil responsabil! De azi inainte asuma-ti faptele! Am avut si eu o situatie similara, mi-am asumat fapta si acum a o relatie extraordinara cu mama si tata!