| 9Ursuletz9 a întrebat:

am observat de un timp ca prietenul meu cel mai bun s-a schimbat cu totul de la o seama de vreme nici macar nu ma ia in seama de cand s-a asezat cu o colega in banca de atunci a inceput totul vorbeste numai cu ea si nu sunt iubiti cateodata stau si vorbesc cu el si vine colega asta si imi zici dutete de aici am de vorbit ceva important asa imi zice si ma simt cam putin dat la oparte si nu stiu ce sa fac ca sa imi mai traga atentia numai cand suntem numai noi doi intro incapere sau ceva de genu numai atunci dar asa deloc si as vrea sa va rog sa-mi spuneti cum, sau de ce ar putea face una ca asta si va rog ajutati-ma cum sai atrag atentia sa fim din nou cei mai buni prieteni.Mersi mult!

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Acum el este atras mai mult de colega lui de banca, nu prea mai are timp de tine. Asa sunt baietii, schimbatori ca si vremea. Asteapta putin, poate-i trece.

| sosostore a răspuns:

Are fluturasi in stomac si stelute la cap, e indragostit de ea, iar cand o vede uita de toti si toate, mai asteapta o perioada pana isi revine

| Wo0W a răspuns:

Poate prietenul tau e indragostit de acea fata nu ii mai da atentie va veni la tine cand va avea nevoie de ajutor asa sunt toti oamenii

| Axin_Luci_1984 a răspuns:

Colegul tau e indragostit sigur.Tu trebuie sa fi prieten cu colega aia asa nu vei mai fi dat la o parte. Daca nu va merge trebuie sa-i amintesti cine e el de fapt pentru tine.Isi va aminti si va fi din nou prieten cu tine

| Jjøқεr a răspuns:

Da, e indragostit. Prost si indragostit. Am avut un prieten care, pentru o fata (care se intelege mai bine cu mine laughing ) a inceput sa ma badjocoreasca si sa ma enerveze si chestii de genul. E indragostit da-l naibii laughing Cauta-ti si tu o prietena ceva, ca nu mai esti baiat mic sa stai doar cu baieti laughing

| anonimvsanonim a răspuns:

Şi tu vrei să spui că atunci când o să te înţelegi bine cu o FATĂ, o vei lăsa pentru un băiat? Încă sunteţi prieteni, vorbiţi prin pauze, pe facebook, îl suni, mai ieşiţi pe afară una alta, dar nu te băga între ei, poate se înfiripă ceva şi asta ar însemna că eşti naşpa. O să fii şi tu aşa ca el la un moment dat :p