| Anonimqzzx a întrebat:

am probleme groaznice cu mama mea.In ultimul an a capat un limbaj de "stradă". Adică îmi spune sa ma duc dracu,ea nu are nevoie de mine, si cel mai grav este ca înjură.Ma doare foarte rău ca ma descurajează. Învăț foarte bine..nu am decât o medie de 9, dar ea nu e mulțumită. Mereu zice c-o mint, fara s-o fac încerc să-i explic dar in zadar.Ce sa fac? va rog ajutati-ma! nu am cu cine vorbi.

7 răspunsuri:
| R0R0 a răspuns:

Nu te lasa descurajata de ce zice ea.
O sa isi dea seama si ea de greseala comisa.

| Lawliet14 a răspuns:

Psihologul scolii, repede! Altfel faci depresie.

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna!

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.

Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| Lola05 a răspuns:

În ce clasă ești? Mama ta ce vârstă are? Locuiești cu ambii părinți?

| Blackrose4 a răspuns:

Bună.
Discută cu un alt membru al familiei (mătuşă, bunici etc.) şi spune-i comportamentul mamei tale.
Ca mamă nu e normal să vorbească aşa de față cu copilul ei.
Nu ai întrebat-o şi tu pe mama ta de ce se comportă aşa?
Probabil că are şi ea problemele ei, dar nu e ok să îşi verse nervii pe tine.

| MGica a răspuns:

Poti merge la un psiholog daca simti ca nu mai rezisti, dar daca o faci, atunci vorbeste cu altcineva din familie si spune-i ce face maica-ta. Ori asta, ori ripostezi si ii spui ca pleci daca nu inceteaza.

| Pestean_Marius_1997 a răspuns:

Cum zice si Lawliet cel mai bine e sa mergi la psihologul scolii(daca aveti) pe mine m-a ajutat cand am mers pentru ca si eu trec prin ceva de genu si daca mai tineam mult astea doar pentru mine (adica sa nu discut cu cineva) ajungeam la solutia cu sinuciderea.Sunt de parere ca cel mai bine e sa mergi la un psiholog.Bafta