Păi nu ai prea multe variante în care să-ți anunți mama.
Îi spui și gata. De ce e așa o mare nenorocire?
Dacă tatăl copilului e lângă tine, de ce îți faci probleme?
Oricum ar fi venit un copil până la urmă.
Continuați-vă viața așa cum ați început-o și o să aveți un copil frumos. Mai bine părinți tineri decât părinți la 40 de ani.
Nu cred că e cazul să asculți părerile idioților frustrați. Să aveți un copil e un lucru minunat, mai ales dacă vi-l doriți amândoi.
Pai daca tot doriti sa cresteti impreuna copilul nu vad de ce nu v- ati si casatori.Ar fi probabil mai usor pentru mama sa promeasca vestea daca ii spuneti si ca vreti sa va casatoriti
Păi dacă nu pui aia, cealalta nu o scrii,dincolo nu iti bati capul, de ce corectezi alte persoane?
Sau te-ai gandit ca mai intervine si auto corect in unele situatii, sau ca dialectul diferă de la o persoană la alta si ii e mai comod sa scrie cum ii vine, sau cum vorbeste in viata de zi cu zi?
Cred ca important e sa te înțelegi cu omul si sa vorbesti pe subiect, nu sa te iei de greselile gramaticale atunci cand nu sti ce sa raspunzi.
Salut mama, vei fi bunica tanara.
Ca nu si-o fi inchipuit ca timp de trei ani voi doar ati spalat vase.
Dacă te bazezi pe mama ta sa te ajute cu copilul sau financiar e un pic delicat, dar dacă își permite financiar probabil nu va fi o problema. Nu știu de ce atâta graba cu sarcina ca doar aveai tot timpul, era bine sa te pui un pic pe picioare și după sa faci pasul, asta dacă nu a fost accidental. Ii spui mamei tale ca s-a întâmplat, ea te va susține pana la urma
Trebuie sa-i spui, n-ai ce face. Asuma-ti greseala si pastreaza copilul sau poti face avort, tu decizi cu iubitelul tau, dar mama ta trebuie sa stie neaparat.
Poti face avort si sa nu afle nimeni, e f simplu daca nu sunteti pregatiti pentru copil si a fost doar un accident.
Si daca vrei sa-i zici mamei, ii zici si fara, cum adica cum sa-i zici? F simplu "mama, am ramas gravida cu prietenul meu", si gata.