| gago a întrebat:

Am reusit sa intru la un job foarte bun,iubesc ceea ce fac,si chiar daca nu am facultate,bac si experienta, job-ul este al meu si este de viitor, imi pot face o cariera frumoasă. Problema este ca prietena mea era sa fie violată inainte sa ne cunoastem. Il cunoștea pe gunoi si intr-o seara voia sa o duca acasa dar a oprit pe un câmp si a inceput sa o atingă, îl implora sa o lase si până la urmă a lasat-o. Tipul lucra pe acest domeniu si ea nu poate sa conceapă gândul că și eu lucrez in domeniu. Parca il vede pe gunoiul ala, nu vrea sa audă nimic despre job. Ea imi cere sa renunț la job dar nu mai am asa sansa sa prind, doar când voi avea facultate si chiar si atunci cu greu. I-am explicat dar tot nu accepta, am venit cu soluția sa se angajeze si ea undeva sa nu se gandeasca la asta, a acceptat după o ceartă urâtă dar acum iar nu vrea sa faca ceva in privinta asta.

Intrebarea este: Ce ar trebui să fac?

Multumesc!

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu vorbesti de job in preajma ei si aia e.
Plus niste sedinte la psiholog.
Azi ii aduce aminte jobul tau
Maine o sa ii aduca aminte freza ta
Poimaine o sa ii aduca aminte camasa ta.

Lucrurile trebuie rezolvate de la radacina, nu ascunse

12 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Spune-i prietenei tale sa se razbune ea pe tip, sa-i faca o astfelş de petrecanie in public pe care sa nu-l uite nici el.
Dupa parerea mea, EA trebuie sa treaca peste acest moment (sunt multe cai posibile), dar sa nu afecteze pe nimeni din anturajul ei. Oare ar cere si la parintii ei sa-si schimbe locul de munca daca ar lucra in acelasi loc cu "agresorul"?

Pe de alta parte, o fata singura care se urca voluntara in masina sau locuinta unui barbat singur, trebuie sa stie ce o poate astepta.

| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Nu are treaba una cu alta.
Ea exagereaza.
Daca iti place ceea ce faci, tu esti singurul responsabil de decizii!

| Adry05 a răspuns:

E exagerata si absurda, tine-ti jobul in continuare, fata asta maine-poimaine poate sa plece la altul si tu regreti c-ai renuntat la un job bun pentru ea.

| Freya1 a răspuns:

Https://www.tpu.ro/......rauma-din/

Eram curioasa, e gagicata?

| sofisis a răspuns:

Sa iti vezi de job.

| Mircea08 a răspuns:

Nu renunta la job.
Ea nu avea ce cauta singura cu cineva in masina, (exista mijloace de transport in comun), iar daca a patit-o e vina ei si nu a jobului tau. Daca de fiecare data cand mai calca pe laturi iti interzice cate ceva unde ajungi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Https://www.tpu.ro/......t-pe-camp/

Spune-i că revii la ea când o să fie sănătoasă la cap

| andreeabobo a răspuns:

Iubita ta este marcata si trece printr-o perioada grea. Este normal sa ii fie frica si sa nu accepte lucrul acesta dupa ce acel om a vrut sa profite de ea.
Incearca sa ii explici ca jobul tau e jobul tau si nu are legatura cu el. Intelege-o si pe ea ca nu ii e usor dupa ce a trecut. Dar in atata timp cat tu nu lucrezi cu omul ala sau sunteti macar colegi nu are legatura. Incearca sa fii langa ea cat poti si sa ii explici ca nu ai nimic in comun si ca asta e jobul tau. Nu ai nici o legatura cu tipul respectiv. Cu timpul poate va intelege ca nu are de ce sa se streseze, dar probabil dupa experienta intamplata ii e frica si a ramas cu o trauma si nu vrea sa auda nimic din ce are legatura cu persoana respectiva. E normal.

| HerculePoirot a răspuns:

Scuze ca nu pot sa te ajut, nu am fost niciodata in situatia ta si sper sa o rezolvi.Eu sunt doar curios cum se numeste job-ul ala de "viitor" care nu necesita nici bac nici facultate nici nimic rolling on the floor.No hate please.

| Alina4736 a răspuns:

Pentru tine cine e mai important? Lucru sau prietena? După cum spui ca n-ai habar ce sa faci e clar ca nu e asa important pentru tine, traumă suferită se poate accentua oricând.
E mai important lucru ca viitorul vostru? Ca jonglezi cu el, cu ea si e normal sa aibă sentimentele astea pentru ca a avut impact asupra ei, viitorul tau ar trebui să fie si spre binele ei, încearcă să o ajuți si sa ii fi alături.
Dacă consideri ca nu o sa mai ai parte de asta poti sa o iei usor, poti sa o faci usor nu e imposibil. Sau daca nu iti convine salariu de aici plecati in strainatate faceti ceva spre bine amândurora.

Toată cele bune!