| TeoTudor a întrebat:

Am si eu inca o problema pe care chiar nu stiu cum sa o abordez.Prietenul meu cel mai bun (Ca un al 2-lea frate) Stiti ca prietenii mai avem si noi conflicte, stiti voi metinul asta...Ei bine eu si cu ion stim aproape la fel de bine sa jucam metin numai ca diferenta este aceea ca eu pun prea mult la suflet la mt si de fiecare data cand gaseste ceva gata sar si eu sa ii demonstrez ca nu are nicio sansa*de obicei eu mereu il inving in duel)Dar acum cateva zile el mi-a spus ca daca ma bag pe un server de il joaca si el ma ajuta ca l-a m-ai ajutat el pe nu stiu cine.In fine singurul lucru ce i-am cerut a fost 100kk o nimica toata si el mi-a spus ca nu are eu cum sunt mai suparacios va dati seama sa ajute pe altul si pe mine nu in fine eu mereu am fost mai invidios ca el acum sunt suparat tare rau pe el maine am sa ma duc sa ii cer caietul dar dupa aceea nu stiu daca prietenia noastra va mai dura am mai avut un conflict din acesta dintre care el a fost vinovatul.V-as ruga sa imi spuneti ce ar trebui sa fac in aceasta privinta si daca sa continui sau nu sa mai fiu prietenul lui ceea ce desigur m-ar distrugecrying

Răspuns Câştigător
| SoranaCs a răspuns:

Lasa jocul, alege pritenia ...cand o sa ai nevoie de ajutor nu o sa te ajute jocul ci prietenul!

20 răspunsuri:
| TeoTudor explică:

Ioane stiu ca vei vedea astasad

| Ramona7 a răspuns:

Sfatul me este ca nu merita sa distrugi o prietenie frumoasa pentru un joc, poate nu a vrut sa iti imprumute acei bani in joc poate pentru ca era suparat pe tine dintr-un motiv pe care nu-l stiai, ar fi mai bine sa discuti fata in fata cu el si sa va rezolvati problemele ca doi adulti, sper ca te-am ajutat, fundita? happy

| BGI a răspuns:

1: Cati ani aveti fratilor?
2: Lasa-l dracu' de Metin. Am jucat si eu, si nu inteleg nimic din jocul asta, stai si te bati ca idiotul pana ajungi la lvl maxim si dupa asta stai ca prostu, ca termini questuri, lvl up nu mai poti face, iar cu tot levelul maxim si cu iteme apare un copil copac cu iteme modate, si uite-asa ti-o iei in bot ca la Caritas.
3: Lasa dracu invidia, ca nu ai de ce sa fi invidios pe el. Invidia intre prieteni nu e buna, iar atunci cand apare ea, inseamna ca nu sunteti prieteni cu adevarat. Atunci cand eu la 18 ani mi-am cumparat masina ( Dacie, cumparata din banii mei ) ce ar fi trebuit sa faca prietenul meu? Sa moara de suparare ca el e mai mare cu un an ca mine si nu are nici permis nici masina? Uite ca e bine mersi, acum e la prima lui masina ( o Fabia ), iar eu sunt la a doua, nu a fost nimeni invidios si nu a murit nimeni. Hai, baga-ti mintile in cap si scoate dracu invidia aia afara.

| ZvT a răspuns:

Sa va rezolvati problemele ca doi adulti cica, lol. La 11 ani ar trebui sa iesiti si voi pe afara, la sanius, aruncati cu bulgari de zapada in fete, nu metin. Oricum tot un copil prost ramai si te intorci la metin.

| William a răspuns (pentru BGI):

Trebuie sa fii tare inteligent daca nu ai inteles nimic dintr-un joc asa simplu ca metin2. Jocul nu are niciun scop, cand ai facut lv maxim te faci pvp (daca nu esti deja) si te bati cu altii. Asta e toata distractia in metin, sa ii bati pe altii.

| NGheorghe a răspuns:

Prietenii la nevoie se cunosc, insa un prieten bun nu este bun in toate. Ba mai mult in cazul tau (jocurile) nu sunt nevoi!

Tu nu vrei sa nu ai prieteni! Asta inseamna sa-l ai ca dusman!

Daca ai dreptate, arata-i si lui ca ai dreptate, intotdeauna cand ai dreptate sa ii areti lui prima data, si cere-i sa te ajute cum faci si tu, cere-i cu tupeu: eu te-am ajutat si tu ba? Da pana cand? Treci si ajuta-ma! happy iar daca tot asa se comporta tu nu ai ce-i face in schimb fă-ți si alti prieteni poate ei vor devenii mai buni ca ăsta.

| BGI a răspuns (pentru William):

Hai sa nu vorbim de inteligenta ca s-ar putea sa te faci de ras. Poate nu inteleg scopul jocului pentru ca levelul meu maxim de metin a fost 17 ( pe privat, facut in 20 de minute ), pana l-am dat dracului pentru ca ma plictisea, si nu am mai jucat niciodata de atunci?

Daca nu ai experienta in joc de ce mai vorbesti?

Pentru ca sunt liber sa o fac. Sunt liber sa imi expun orice parere, despre orice, deoarece traim in democratie ( oarecum ), nu in comunism. Asa ca o sa te rog frumos sa nu imi spui mie de ce vorbesc sau nu.

Parerea ta este gresita. Nu este indicat sa sfatuiesti pe cineva intr-un domeniu in care nu ai destule cunostinte.

Cumva ti se pare ca i-am dat sfaturin din joc? Sfaturi de genul: fa-ti caracterul cutare, pune-ti punctele pe cutare, ia-ti arma cutare? Sfatul meu a fost sa lase Metinul, dupa care mi-am spus parerea despre el. Sa fim seriosi, acest joc produce dependenta. Am un amic, efectiv e terminat, a innebunit cu metinul, corigente si absente mai multe decat prezentele mele dintr-un an de liceu. Programul lui zilnic este ceva de genul: se trezeste la 4 dimineata, pana la 6:30 joaca metin. La 7 pleaca la scoala, dar de cele mai multe ori este la internet cafe, unde ce crezi ca face? Ai ghicit, joaca metin. Ajunge acasa la 1:30-2:00, mananca, si ce crezi ca face? Ai ghicit din nou, joaca metin pana la 12-1 noaptea. Si toate astea la 19 ani. Iti dai seama ca cel ce a pus intrebarea asta ( ghidandu-te dupa ea ) ca este de o varsta mult mai mica. Gandeste-te: Ce va fi cu el, in cazul in care o sa continue cu metinul si va ajunge la fel sau mult mai rau decat amicul prezentat mai sus.

Tot nu mai am destule cunostinte despre domeniul prezentat mai sus?

Nu stiu daca sa cred povestea cu amicul tau. Am auzit de oameni dependenti de WoW dar ala e un joc misto, metin2 nu e nici pe departe asa. Si eu am jucat metin2 vreo patru ani si nu am fost dependent deloc, m-am lasat acum cateva luni fiindca am pus un bonus gresit pe armura. Nu mi-a fost deloc greu sa dau contul unui coleg si sa sterg jocul. App, nu i-ai dat sfaturi din joc dar i-ai zis sa lase metinul fiindca nu il intelegi tu.

Da, din cauza ca nu il inteleg si din cauza exemplului cu acel amic. Daca ma crezi sau nu e cu totul alta poveste. El cand i-a fost spart contul ( cu keylogger ), pot spune ca a indoit toata carcasa de la pc, de la ce pumni si-a luat. A dat cu pumnii in unitate pana cand nu stiu cum s-a intamplat si a iesit fum din sursa, iar atunci s-a speriat si s-a oprit din lovit unitatea. A fost ceva in genul acelui clip cand ii schimba parola contului de WOW iar el isi baga telecomanda in cur de nervi laughing

Pai asa ii trebuie daca descarca hackuri. Daca nu e in stare sa joace metin cinstit, ca tot omul, atunci sa nu joace deloc.

Nu era hack. Keyloggerul i-a fost plasat de un coleg de clasa atunci cand a venit la el. ( da, stiu, mai ceva ca in filmele cu spioni, pentru un otel + 8 si un triton +6 pe ro ).

Nu am gasit pe youtube filmuletul in care unu incearca sa faca otel de war la +9 si il aduce la +8, dupa aia il face +0 si in final ramane cu el +3 sau cam asa ceva. Pe parcurs consuma o groaza de blessuri, perle, bani si iteme de upgrade. Pe ro este aproape imposibil sa mai faci arme sau armuri +9. Sa mai zic de seturi? Mai bine nu.

Da-l incolo de video. Pe ro s-a intamplat toata treaba asta, iar dupa ce a ramas fara ele ( cca un an in urma ), cu toate ca zicea ca se lasa si nu stiu ce, uite-l din nou la metin.

| Hah_Paul_1950 a răspuns (pentru BGI):

Bai tu chiar ai dreptate cu metinu' asta ii un joc numa asa ca n-ai ce face

| Th3Dr0g a răspuns:

Parerea mea e sa nu mai fii prieten cu el pentru ca un adevarat prieten ti-ar fi dat.