| Carmy21 a întrebat:

Am si eu nevoie de ajutor.Am un coleg nou si doamna diriginta ne-a pus sa ne mutam fata si baiat.Si el m-a intrebat daca vreau sa stau cu el.Am spus da.Si am aflat de la 2 fete (tot acelasi raspuns) ca lui ii place de mine. Si astazi m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el.Si am spus nu stiu pentru ca nu simt nimic pentru el.Ma puteti ajuta cum sa fac sa nu il ranesc? Mie mi-au fost ranite sentimentele unele si stiu cum e.Si nu as vrea sa ii ranesc si lui sad. Va rog ajutati-ma. happy. FUNDA+ VOT! Multumesc happy big grin

Răspuns Câştigător
| NoNameJunior a răspuns:

Buna,Carmy!
spune-i:
-Eu nu simt nimic pentru tine.simt doar ca putem fi buni prieteni.atat.si crede-ma,si mie mi-au fost ranite sentimentele si stiu cum este.te rog nu te supara!
si,poti spune faza cu,, putem fi doar buni prieteni" in cazul in care vrei asta.
daca nu, poti inlocui spunand:
-cred ca putem fi doar doi colegi care se inteleg bine.atat!
multa bafta!

5 răspunsuri:
| TwilightFanRB a răspuns:

Spune`i ca tu nu simti nimic pentruel, sunteti doar colegi sau daca vreti amici.

| CorinaaM a răspuns:

Poti petrece ceva timp cu el si poti observa ce sentimente ai pentru el...si apoi, daca tu nu consideri ca il placi puteti deveni DOAR prieteni.cu timpul(fundita?puppy dog eyes )

| ddoorrxxyy a răspuns:

Iti spun eu sa nu ii zici ca nu vrei sa stai cu el eu am patit-o mi-a zis o fata si dupa care am plans timp de vreo doi ani si acum eu cand ma gandesc la ea im vine sa pling ii poti zice ca vrei sa stai cu el si dupa acea sa fi rea si chiar el sati zica ca nu vrea sa mai stea cu u

| PINkLarisa a răspuns:

Sunt cam la fel ca tine happy eu insa i-am zis ca vreau sa fim doar amici dar el a fost DISTRUS sad
Eu zic sa nu prea ii dai atentie daca e urat si prost si cu timpul ii trece crede-mawinking dar daca e dragut dc sa nu incerci? pana la urma ce ai de pierdut? :*winking

| bunica18 a răspuns:

Nu-i nimic grav, nu trebuie sa-i raspunzi cu da sau nu, ceea ce i-ai spus tu a fost foarte bine pentru ca chiar nu stiai cum sa raspunzi altfel. Incearca sa-i spui ca te mai ghindesti, ca ai nevoie de timp ca la o astfel de intrebare nu se raspunde asa la repezeala-winking Fii fata desteapta si cumpatata