Buna Roxana!
Mama ta are dreptate in totalitate, ceea ce vreau eu sa ti spun este ca, e suficient ca te a lovit odata si se va intampla mereu...inceputul e greu!
Trebuie sa fii constienta de lucrul asta si ai gret daca ai permis asta!
Parerea mea e ca,trebuie s o asculti pe mama ta,ea e singura pers care vrea sa te vada bine, care vrea sa stie ca si daca ai un prieten, el trebuie sa te respecte.
Ai 16 ani,nu poti sa spui ca esti mare si ca stii ce vrei, de aceea trebuie sa mai asculti si de cineva mai in varsta, iar la 16 ani daca el te a lovit, gandeste te cum va arata viata ta cu el pe la 20 de ani?
S anul crezi ca iubirea este totul pe lumea asta,di contra,daca nu exista respect,intelegere,nu exista nimic.
El are de castigat prin lucrul asta,ca tu te vezi cu el pe ascuns,fara sa afle mama ta,pentru ca,intelege ca prin lucrul asta,tu ignori spusele mamei tele si asculti de el si uite asa,va face ce vrea.
Nu,trebuie sa fii foarte categorica cu el si sa i propui sa vina sa vb cu mama ta,asta in cazul in care te iubeste atat de mult,lucru de care eu ma indoiesc,din moment ce te a batut.
Spune i sa vb cu mama ta si sa i spuna ce simte pentru tine,sa si ceara scuze daca e cazul si vezi ce zice,daca accepta sau nu,daca nu,numai are rost sa te vezi cu el!
Pt ca,mai tarziu daca nu vei asculta se sfaturile mamei tale,vei ajunge la vorbele ei si cel mai important, nu te lasa influientata de anumite sentimente care crezi ca exista pentru el, ideea e sa l vezi tu cat de departe vrea sa ajunga cu tine si dupa poti lua o decizie.
Succes pe mai departe!
Bună.
Ce ai făcut tu? Te-ai mai împăcat cu el după ce a dat în tine?
Nu realizezi ce ai făcut!
Găsește un băiat care să te respecte, nu să te lovească.
A dat o dată, va mai da și a două oară și tot așa.
Pa, pa.
Daca la 16 ani ai incasat bataie inseamna ca ai ales omul nepotrivit. Fugi de el ca dracul de tamaie.
Sa-l lasi naibii, ca n-a pierit samanta barbatilor de pe lume! Daca a dat o data in tine, o sa mai dea, mai devreme sau mai tarziu. Asta vrei? Ai impresia ca esti vreun sac de box, sau ceva?
Eşti inconştientă! Cum te împaci cu el după ce a dat în tine? A dat odată, fii sigură că o să mai dea şi altădată. Mai ales că vede că-l suporţi. Degeaba îl iubeşti dacă nu dă doi bani pe tine. Desparte-te de el, nu merită oricât de mult ai ţine la el. Dacă laşi timpul să treacă nici nu o să mai fie nevoie să-i spui, se trezeşte cu tine acasă cu un ochi vânăt.
Fara nici o suparare dar daca te a lovit odata si l ai iertat o va face si a doua oara mai devreme sau mai tarziu pentru ca stie ca il ierti, reactia mamei tale cand ii vei zice ca de fapt te ai impacat cu el imagineaza ti ca nu va fi una buna si o sa i dai dreptate intr un final...
Stiu ca iubirea este destul de enervanta uneori si nu te lasa sa iti dai seama ca nu este ok sa fi lovita.
Nu vreau sa te supar, dar este foarte bine ca mama ta nu te lasa sa te mai vezi cu el si bine ar fi sa-si dea seama ca tu te vezi cu el.
Ai grija de tine :* :* :*
Iti spun doar un singur lucru: daca a dat o data, mai da. Si acum te intreb: ai de gand sa suporti bataia si sa il iubesti sau ai de gand sa nu iti lasi demnitatea in picioare si sa ii dai papucii? Mama stie mai bine, chiar daca acum ti se pare ca e rea.
Mama ta rea doar sa te protejeze, cum ai reactiona tu daca ai fi parinte si copilul tau ar venii aksa batut[am dat un exemplu].Ma intreb cum a reactionat iubitul tau cand a auzic k nu te mai lasa mama ta sa fi cu el pentru ca a dat in tne...Asta chiar nu e normal
Lolz specia creata de dumnezeu care e mai proasta decat un barbat care da intr-o fata, e fata care sta cu un barbat care a dat in ea nu inteleg fratele meu ca baiat cum poti sa mai fi cu unu care te-a batut, macar daca erau sansele egale... lolz daca eram fata si ma batea unu il castram cu dintii
Tine-l langa tine dar ai grija la lovidurile cu lopata peste ceafa. sau daca vrei sa iti mentii forma capului renunta la el
Da-l dracu de nenorocit. Cum sa dea în tine. Azi da una, maine doua, apoi se învață. Chiar vrei sa ajungi ca femeile alea care sunt arătate a știrile de la ora 5?
Pai mai bine ar fi sa vb cu el si sa te gandesti daca ar mai fi in stare sa dea in tine sau nu. Daca e genu sai sara repede tigla spune-i pa, ca doar nu vrei sa te bata. Am prietene care au terminat relatii de 4 - 5 ani pentru o palma mica. Da acum thu alegi dupa conportament daca merita, in cazu in care merita mai lasa sa treaca timp dupa vb cu mama tha despre asta si explica-i ce simti pentru el si cai pare nespus de raw ca nu o sa mai faca etc...
Eu sunt barbat si nu sunt de acord cu violenta,o data ce iubesti pe cineva cum poti sa lovesti acea persoana? urasc barbatii care dau in femei sau in fete,luati-va naibii pe cineva de seama voastra nu o femeie care nu se poate apara, sfat pentru tine sa il lasi naibii pe dobitoc si sa nu te ascunzi de mama ta pentru ca o mama nu iti vrea decat binele, pune-te in situatia mamei tale:tu ai fi de acord ca fata ta sa iasa cu un baiat care da in ea? sper ca am fost de folos succes
Cred ca faci o greseala enorma daca te-ai impacat.Cunosc cazuri si nimeni nu a sfarsit bine...mai e timp pentru altul
draguta mea, am trecut si eu prin asta. Am avut o relatie de 10 luni cu un baiat dar atunci eram in. focul iubirii si credeam ca el e totul pentru mine si ca il iubesc. Mama era de acord cu el, dar el a facut anumite chestii de care mama a aflat, mai complicat sa iti explic, si nu a mai fost de acord cu noi2. Eram in situatia ta ieseam cu el si ne ascundeam si etc. Si mie imi era foarte greu sa ma ascund de mama mea. Nu dupa mult timp chiar mi-am dat seama ca nu avea rost sa mai stau cu baiatu acela, adica datorita mamei mele ca mia interzis si prin simplu fapt ca nu imi placea sa ma ascund si imi era greu m-am departat foarte mult de el, si ne-am despartit.Si apoi mi-am dat seama ca mama chiar avea dreptate ca dupa fazele pe care le-a facut nu merita sa stau cu el. Acuma eu nu stiu cum e prietenul tau nu vreau sa te critic sau sa te judec. Dar daca el a dat o data in tine, sigur o va face si a 2 oara. Nu sunt eu in masura sa iti spun sa stai cu el sau sa te despartide el sau etc... dar dupa parerea mea cred ca ar fi cel mai bine sa vezi si cealalta parte, nu numai iubire. Gandeste putin cu mintea nu cu inima si cred ca cel mai bun raspuns tu esti in masura sa til dai deoarece nu cred ca daca cineva iti spune acum sa te desparti de el nu o sa o faci. Asa ca, draguta mea, gandeste cu inima si incearca sa iei cea mai buna decizie pentru tine si sa nu fie prea tarziu :* Succes:* Sper ca ti-am fost de folos :*
Buna Roxanaaaa
Am citit ce ai scris u mai sus... si cred ca este o problema destul de ampla. In primul rand te-a lovit (un gest extrem de urat ce poate va mai avea si precedente)
In al doilea rand parintii tai ti-au intersis sa iesi cu el si u stai p ascuns cu el.
Cred ca prima oara ar trebui sa vorbesti cu parintii tai depre problema asta. Ar fi bine sa gandesti problema logic si nu sentimental, desi e greu asa ar trebui sa faci pentru ca inima iti spune sa ramai cu el
Dar creierul... e de acord sa mai primeasca, corpul tau lovituri?
Eu cred ca nu. dar daca ai incredere si esti sigura ca nu vei regreta incearca sa discuti cat se poate de serios cu mama ta. Cand va spune ca sa ramai in casa esti pedepsita incearca sa te oftici si sa ii spui : "Tu ai fost la varsta mea si stii cum e sa fii indragosita, ai incredere in mine ca stiu ce fac etc. "
MARE ATENTIE DACA TE MAI LOVESTE DAI PAPUCII IN SECUNDA 2 TE ROG. NU VREAU SA TE VAD LA STIRI Sincer daca te mai loveste e bine sa ii dai papucii Succes