Buna! stai linistita, nu cred ca o sa deps 1, 90 ! Probabil a avut o perioada in care s`a dezvoltat mai rapid, dar o sa s opreask la un moment dat! am si eu o prietena, care avea km aceeasi problema! dar acum este perfect normala ! si eu am km aceeasi inaltime ca u ...stiu ca iti faci griji pentru ca o sa te simti putin ciudat cand o sa iesi cu el! dar, nu prea conetaza inaltimea, la urma urmei! si, oricum, o sa mai cresti si uh si nu o sa mai fie o problema ! deci, parerea mea este ca nu ai de ce sa-ti faci griji! :*! sper ca ti-am fost de ajutor
Nu cred si fratele meu are cam tot asa doar ca implineste 18 ani! Nu stiu e cam mare pentru varsta lui dar probabil acum creste si dupa aceea va avea o pauza. Si tatal meu are 1. 90 sh ceva
Pai.nu cred ca ar putea ajunge la 1, 90.
bine ca.limita de crestere pentru ambele sexe este de 24 de ani.
dar poate ca nu o sa ajunga sa aiba cat tatal lui.
Mda.Si eu cunosc un baiat la 14 ani si are 1, 85. A crescut dintr-o data. Da a fost la doctor si i-a zis ca pote ajunge pana la 1. 90 Dar duapia se va opri si nu va mai creste.
Deci stai linistita
Sper ca te-am ajutat...
fundita?
Nu cred... dar daca va face sort poate ajunge mai inalt... dar nu cred ca ar deasi 1. 90
Manumesceu_5722 întreabă: