| Blandiana05 a întrebat:

Am si eu o dilema...am fost cu un baiat timp de 1 an jumate, ne-am despartit din cauza mamei lui, in fine. El era mai mic ca mine cu 3 ani.Ideea e ca suntem vecini, n-e veem zproape zilnic, de obiocei ma evita dar cred ca nu e decat o masca, pentru ca il surprind cand ma priveste pe furis, cand ma uit si eu la el, imediat isi fereste privirea, imi spune pe numele de alint, apoi se scuza, zice ca nu a vrut! Eu mai tin la el, dar el mai tine la mine? Ce credeti? Funda:dMS!

Răspuns Câştigător
| Diana_7761 a răspuns:

Dupa un an jumate, este f.f greu sa nu mai tii la acea persoana, crede`ma... De obicei aceste legaturi se rup daca cele doua persoane pierd de tot legatura.Dar voi va vedeti zilnic. Iti spun fara nici un dubiu sigur mai tine la tine, chiar daca poate nu vrea sa recunoasca, atractia asta nu dispare asa usor.

5 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Daca ai fost prima lui dragoste, cu siguranta ca te mai iubeste, numai ca nu e destul de matur ca sa-si asume responsabilitatea.

| FoarteLetargic a răspuns:

Da, daca iti spune si pe numele de alint sigur tine la tine. Incearca sa vorbesti cu el sa lamuriti lucrurile. Daca tineti unul la altul merita sa mai incercati o data.
Succes si numai binewinking

| kissmypixles a răspuns:

Cu siguranta ca inca mai tine la tine daca v-ati despartit din cauza mamei lui, voi nu ati avut nici o vina dar sfatul meu este:du-te si intreaba-l daca mai tine la tine(cu siguranta va fi da) si propune-i sa fiti impreuna fara ca mama lui sa afle. Daca nu se poate asa te duci cu curaj la mama lui si ii zici ca va iubiti mult si cred ca va intelege.Multa baftahappy

| LucaTeofil a răspuns:

Tine la tine probabil ca maica-sa i-a spus sa va despartiti din cauza diferentei de varsta.Incearca sa comunici cu el.Fa-l sa se apropie din nou de tine.Bafta

| AngelLHearT a răspuns:

Normal ca tine. dar mai este si motivul pentru care v-ati separat.