Voi omiteti un amanunt: multi baieti fac glume pentru ca le place sa faca show si sa atraga atentia mai ales fetelor, dar asta nu inseamna ca au intentii serioase. Baietii mai fac glume, mai apuca fata de mijloc, mai le zambeste si asta pentru ca le place cand vad ca este in stare sa va faca sa radeti. Tind sa cred ca tipul ala face la fel, poate sa-i placa de tine, ca arati bine si esti frumoasa dar nu atat de mult incat sa fie cu tine. Faza ca te-a chemat in excursie, pur ca sa faca rost de "clienti" noi, daca te vroia el, venea personal si te intreba nu trimitea pe altul sa te cheme. Ca te face sa razi, nu cred ca numai pe tine si in plus imi dau seama ca in majoritatea cazurilor au fost situatii comice la care se rade. Din analiza mea, citind tot ce ai povestit pana acum, nu gasesc niciun indiciu demn de luat in seama. Chestia este in subconstientul tau, iti place de el si fara sa vrei interpretezi gesturi simple in favoarea ta. Eu am patit-o grav cu o fata, niste gesturi ne la locul lor, a aprins scanteia, a inceput sa-mi placa de ea, si toate gesturile pe care le facea le interpretam ca pe niste semnale. Intr-o seara la un joc cu biletele cu nume, ea a extras de mai multe ori (simpla coincidenta) biletelul cu numele meu si zicea: Vezi "X", soarta!", atunci eu inebuneam dupa ea, pana intr-o seara cand mi-am luat inima in dinti si am intrebat-o pe mess daca ii place de mine, si ea imi zice ca toate alea au fost simple glume si ca ii pare rau ca am crezut asta, dupa ce m-am consumat 3 luni de focul ei. Si mie imi plac majoritatea colegelor mele, le fac sa rada dar nu imi place de niciuna asa la modul ala, incat sa fiu cu ele. Ai grija ce faci si nu te pripi, sa nu-ti iei teapa si sa iesi ciufulita (metaforic vorbind) din situatia asta. Asa cum am spus, nu mi se pare niciun gest pe care l-a facut, special, ci totul este normal, datorita conjuncturilor.
Incearca sa vorbesti cu el si din vorbele lui si mai ales gesturile pe care le face iti vei da seama daca te place sau nu. Daca se uita insisitent la tine, iti zambeste si te face sa razi inseamna ca te place.
Si mie imi place de un baiat si din simplul fapt ca el doar se uita mai des la mine, doar din asta cred ca ma place, poate ca chiar ma place daca chiar se uita la mine, poate ca nu, poate se uita la altceva din jurul meu nu al mine, ca in rest nu vorbim niciodata nimic, si eu sunt in dilema, dar daca tu chiar te distrezi cu el poate ai ceva sanse
Minecraft.net
https://m.youtube.com/channel/UCz-rNAOvBDbnaBPQe-Zsh7g
Vand petarde la 3 lei
Si mie mi s-a intamplat cam la fel doar ca eu cand incercam sa ma apropii de el, el ma respingea. dupa parerea mea daca vrei sa stii daca te place nu l mai baga in seama si stai mai mult cu un alt baiat daca te place vei observa imediat va fi gelos
Interesant,pai ce sa spun...sunt sanse ca el sa te placa, din moment ce se uita la tine si radea cu tine etc. Poate a venit in clasa la tine din vrute sa zic asa, mai lasa putin timp si vezi ce urmeaza, daca tot continua cu aceste mici atingeri care nu cred ca e doar asa in ras, probabil te-a atins ca sa iti dea un semn
A atins-o ca sa-i dea un semn? Pe mine tipa aia ma lua in brate cand avea ea chef si mi-a zis ca a fost ceva normal. Nu mai pun botu' asa repede si asa ar trebui sa faceti si voi. Pana la urma urmei tine de protectia emotionala pe care ti-o oferi, cine vrea sa fie cu inima franta mereu?