ai rabdare ca va veni soarele si pe strada ta.Ai dreptate ca este greu. dar atunci cind nu te astepti apare acel\a.care sa ti fie pereche.Capul sus si fii optimist[a. Nu stiu cine esti pentru ca nu ai nume[anonimule]. dar oricum iti urez succes. o seara bine iti urez
Depinde de tine sa *rezolvi* problema. Eu una am renuntat sa cred ca se poate rezolva dar poti face astfel incat sa nu te m-ai simti singura. banuiesc ca esti femeie, ca pe barbati nu ii deranjeaza acest subiect. Daca le zici ceva zic ca nu este asa, nu? Incearca sa-ti gasesti o ocupatie care sa implice multa comunicare cu alti oameni, viziteaza-ti prietenii, rudele, vecinii. daca partenerul nu vrea, e ocupat sau comod fa-ti o viata a ta. Daca esti in stare sa pui capat relatiei, ai rezolvat situatia. sau poti sa-ti gasesti pe cineva care sa te inteleaga ca esti intr-o relatie, sa fie suficient de istet sa nu te expuna, sa nu se indragosteasca de tine si sa te sune sau sa te caute.Sau fa un copil-iti ocupa timp dar nu rezolva problema cu singuratatea in cuplu. Varianta cea mai sigura este amantul. O sa te simti altfel:dorita, frumoasa. Dar daca ai partenerul gelos nu incerca. Aa, si urmareste-l un timp. In momentul in care nu-ti mai da atentie exista, intotdeauna, altcineva. M-as bucura daca te-am ajutat cu aceste sfaturi poate un pic deplasate. Dar asta-i viata. Bafta.