Daca s-a deschis asa de usor si ti-a povestit totul, parerea mea e ca acum poti bate fierul cat e cald. Ii place de tine, dar trebuie sa fi putin mai dur, sa-i spui ceea ce vor urechile ei sa auda, fi putin mai insistent si promite-i marea, stelele si luna de pe cer(ca tu esti cel care poate s-o faca sa-l uite)! Acum e momentul cand poti profita de asa zis "slabiciune" a ei, s-at putea ca sa fie prea tarziu daca mai astepti, oricand o poate vraji fostul! Din experienta mea iti zic ca e momentul potrivit dar sa te astepti si la o relatie cu ea de scurta durata, asa ca profita de acel timp daca-l obti! Intelegi tu ce vreau sa zic Daca nu iese...mai sunt si altele!
Daca vrei sa uiti vei uita Nu exista nu pot Exista nu vreau Stai de vorba cu ea si sa aleaga cu cine doreste Spune-i ca nu este frumos sa alerge dupa 2 iepuri S-ar putea sa ramana fara amandoi Asta nu ar fi o problema pentru ea dar sa nu te amageasca pe tine Daca vrea sa-si bata joc de ea este ok dar nu are dreptul sa-si bata joc de viata ta Bafta
Eu zic sa mai astepti cateva zile si sa vezi daca baiatul asta o mai suna. Daca da, oferate sa vorbesti tu cu el si poate ea va aprecia efortul tau.De asemenea ai putea sa ii explici ca viata merge inainte si dupa ce a facut ala mai merita iertat?
Fii dragastos cu ea si nu te purta de parca ai suferi, poate ea va incerca sa iti dea o sansa si tu ai putea sa o ajuti sa il uite pe acel baiat.
Ai rabdare, atat.Totul vine de la sine.
Spune-i să răspundă la telefon de faţă cu tine iar apoi când termină vorbeşte cu ea şi spune-i că nu o merită şi dacă nu-l uită, pe viitor va fi mai greu.
Spune-i că merită să încerce să stea o perioadă cu tine, iar apoi dacă o convingi şi vă înţelegeţi bine, continuaţi. Trebuie să fiţi optimişti amândoi.
Pai intreab-o daca s-a mai gandit la ce i-ai spus.si sa iti dea un raspuns concret...
Inca ceva. Dupa ce am intrebat-o de relatie, a 2 zi am sunato sa mergem in oras sa bem un suc si sa vb, iar ea a zis ca nu prea are chef, azi din nou acelasi lucru. Eu i-am zis ca nu sunt suparat pe ea ca m-a refuzat. Oare s-a suparat pe mine ca am intrebat-o? Ce ziceti oare sa ii dau paci sau sa mai incerc?
Daca ia nu poate sa il uite. nu stiu fa si tu ceva. du`o undeva. intr-o excursie ceva. poate asa o sa uite. dar nu stiu. sa isi schimbe cartela sau i-ai tu telefonul` fara sa stie. si suna-l tu pe acel baiat si spune-i sa nu o mai sune ca acum e cu tine altceva nu stiu ce sa iti zic. oricum bafta cu ea!