Am niste prietene pocaite si poarta bijtuerii pe strada, nu sunt incarcate, ceva simplu, subtire sa treaca neobservat.
Da asa este.eu am prietene pocaite dar mai poarta din cand in cand bratari.cu cercei nu le-am vaz niciodata dar oricum nu pot purta caci nu au gaura.in fne.cred ca o va purta.acumca pe alea le lasa maicasa ca sa poarte dar daca lui ii va interzice?
Eu sunt "pocaita" (chiar daca asta nu e cuvantul potrivit). ma rog. Ideea e sa nu purtam podoabe stridente si chestii d-astea. Dar daca e ceva (din aur/argint) finut care nu iese in relief, sau o bratara facuta manual (astea sunt cele mai purtate), nu e nicio problema
Hmm, depinde, unii doar la biserica nu poarta dar in rest poarta...
eu cred ca o va purta si eu am prieteni care poarta...
De exemplu i-ai putea cumpara o altfel de bratara http://www.google.ro/......tp?/imgres r:11, s:28&tx=43&ty=31&biw=1276&bih=782
sau cu WWJD... astea sunt mesaje crestine
Se gasesc la librarii crestine sau pe internet;) si nu sunt scumpe (pana in 10-15 lei)
Asa e, dar toti oamenii incalca regulile. ba chiar le-au schimbat, si e voie sa poarte dar sa nu fie prea,, stridente". una din cele 10 porunci,, sa nu ucizi" dar atunci cum mananci gaina? deci nu e voie dar sunt exceptii, ca mancatul gainii de exemplu. deci chiar daca nu ar purta bratara din prima zi, sunt sigur ca va aprecia cadoul tau. (oricum o va purta in scurt timp)
Nu cred...chestia cu"nu au voie sa poarte bijuterii"o stiu si eu(matusa mea e pocaita)dar ce o sa se intmple rau? da'i cadoul fara frica
O s-o poarte, cel mai bun pr al meu e pocait. poara cate vrei.depinde.daca e penticostal nu o poarta... daca e baptist da.