Nu stii nici o data ce pot sa faca eu aveam in clasa 2 prieteni unu o fost cu prietenasa la el acasa si cand s-a dus la baie se lingeau unu pe altu de parca n-ar mai fi fost ziua de maine Doamne fereste Doamne!
Nici odata sa nu ai incredere in nimeni de cat in mama ta, ea niciodata nu te tradeaza.Dar depinde si cefel de persoana e.De obicei eu nici in cea mai buna prietena nu am incredere.Dar ca sa te convingi mai las-o o ora sau cu prietenul tau si ii urmaresti sa vezi ce fac.Eu asta as face! :X
Daca ea este intr-adevar prietena ta atunci nu ai de ce sa iti faci griji! dar oare este?
Era musai sa ii lasi impreuna pe acesti atata timp? Doar nu crezi ca s-au uitat la televizor
Au facut sau nu au facut, ora a trecut
Parerea mea este ca aceasta fata nu se poate numi prietena din moment ce nu ai incredere in ea. Daca nu ai incredere in ea inseamna ca esti constienta ca nu este genul de prietena fidela.Da au putut face multe dar nu fi foarte sigura.Nu stiu ce sa iti spun dar eu in locul tau as evita aceste fete care se cred prietene dar de fapt nu sunt.Ca sa te numesti prietena trebuie sa dai dovada de sinceritate.