Buna! Nu trebuie sa te schimbi foarte mult, doar sa incerci sa nu mai fi asa de timida ca nu e bine. Si stai linistita ca iti vei face prieteni, chiar daca nu vei incepe tu conversatiile, nu vei ramane singura. Nu iti fie frica sa fii tu cea adevarata, ei te vor cunoaste pana la urma, si te vor accepta. Si eu eram la fel de timida acum un an, dar m-am schimbat pentru ca mi-am dat seama ca pierd foarte multe, si acum sunt foarte "nebuna". Cel putin stii ca, colegii tai noi o sa isi faca o parere buna ca esti nebuna, stii sa faci caterinca si esti sociabila decat sa te i-a drept fata timida, care sta intr-un colt, tace mai mereu si nu zambeste deloc. Sper ca te-am ajutat si multa bafta! Funda?:*
Buna!
Nu ar trebui sa-ti faci griji, probabil nu esti singura care se ingrijoreaza cu privire la primele zile de liceu.
Cheia e sa nu te prefaci, sa nu incerci sa pretinzi ceea ce nu esti.
Fii tu insati si nu imita.
O sa inveti in perioada aia sa ai mai multa incredere in tine, ca sa legi prietenii noi .
Doar zambeste si fii deschisa!
Mult succes
Incearca sa fi tu insati, nu te ingrijora, nu o vei da in bara.Vei fi acceptata pentru ceea ce esti, nu incerca sa te prefaci
VampireCrisz întreabă: