Ia-ti un papagal sta doar in cusca lui nu miroase urit Inschimb cam face multa mizerie da numa pana se invata dupa aia nu mai face
Sau poti sa-ti ei pesti nu fac nici mizerie nici galagie nici nu miros urit
Fundita?
Mai indicat ar fi un catel de talie mica cu parul lins, adica mic, un teckel, dar daca iti iei un animal trebuie sa iti asumi anumite datorii, un animal nu este o jucarie are si el suflet si cerinte ca si tine
Hristos a inviat! poate nu iai convins ca poti avea o responsabilitate mare fata de anumalutu de companie, e usor sa zici ca doresti un anumalut in casa, dar e mai greu sa fii responsabil, poate daca ii convingi ca vei avea grija de animalut, poate se vor convinge si iti va lua unul.
si noi am stat la bloc si nu eram de acord cu animalute in casa, dar dragostea copiilor a inmuiat inima mea si acum nu mai stau eu fara acesti prieteni minunati
Ce nu ai inteles sau de ce ai comentat la raspunsul meu? fata voia o sugestie pentru un animalut si sa scape de frica de hamsteri acolo nu am putut sa o ajut..in rest.
Tie frica de hasmteri?
Pai...NU SUNT SOARECI...
P.S. Daca vrei un animal micut incearca un porc de guinea sau un papagal...Sau un peste...Nahhh..Eu am un hamster