Păi nu înțeleg, a plecat că era beat sau a plecat în sensu să te părăsească? că dacă doar de beție, aia e, a băut și el odată mai mult, cât timp nu face un obicei din asta nu mi se pare motiv de dramă
Pai spune destul de clar. Si-a facut bagajul si a plecat. Daca as fi fost parintii ei as fi facut la fel. Increderea pierduta se castiga foarte greu.
Singura lui sansa de a castiga respectul parintilor fetei e sa le demonstreze ca poate sa aiba grija de viitoare familie, si asta se poate face doar prin munca.
Cum ai acceptat sa faci copil cu un asemenea om, i ai m ai dat a doua sansa, te a inselat? Te a batut? Cine a baut? prietenul tau sau tatăl lui? Mama ta are dreptate sa nu il mai primeasca in casa, nu inteleg tu ce mai vrei de la acest om? Tu ce varsta ai? Multa sănătate si sarcină ușoară.
Nu stiu ce varsta ai, dar imi pare sincer rau ca nu a avut cine sa te învețe și îndrume in legatura cu relațiile si formarea unei famili.Acum,chiar dacă e tardiv chiar tin sa spun ceva ca sa înțelegi si tu unde ai gresit si poate si alte fete ce vor citi astea sa învețe ceva.
În viața trebuie sa faci tot posibilul sa ai o siguranta financiară, orce.Un loc de munca part time, o școală, un curs de calificare, un minim pe economie dar sa te descurci.De ce? pentru ca maine poimâine poate ai tăi mor,poate va arde casa,poate doamne fereste cine stie ce se intampla si trebuie sa ai de unde sa începi,sa ai un start si o siguranta pentru ca o data ce vecini,rudele,oameni vad ca vrei si te zbati in caz de necaz oricine te ajuta.
Pe urma,cand vrei sa iti formezi o relație trebuie sa iti alegi langa tine un om cerebral,cu capul pe umeri, matur, respectuos, educat, harnic.Nu orce golan de pe drum ce se drogheaza, bea, baga la pacanele si sta pe spatele maicasi sau pe spatele tau.Decat asa mai bine singura.Si nu faci copii daca nu ai o siguranta, daca nu esti stăpână si cat de cat așezată pentru ca te vei chinui si pe tine si copilul.
Acuma ce sa faci? Probabil ai tăi au văzut că nu e de hazna, ca e putoare si ca înafara de băut si scandal nu face altceva.Mai bine stai tu acasa la ai tăi ca de o farfurie de mâncare i se va face mila de tine si iti va da până vei putea lasa copilul in grija cuiva sau la cresa si sa mergi la munca.Iar lui care-i pensie alimentară, ca o data tot trebuie sa se angajeze sa aiba un venit si asa vei lua si tu dreptul copilului.
Eu zic sa lasatati lucrurile asa cum sunt! adica sa stati fiecare la parintii lui!
E GREU sa recastistigi increderea cuiva
Probabil, odata cu nasterea copilului, lucrurile se vor schimba.
E casa parintilor tai implicit regulile lor. Va trebui sa le accepti. Singura solutie e ca tatal copilului sa inchirieze ceva si sa va mutati impreuna. Asa e cel mai bine pentru amandoi.
Indiferent ca a fost baut sau nu, iubitul tau va trebui sa se gandeasca la consecintele actiunilor sale.
Lucrurile se pot aseza dupa nasterea copilului, daca e dispus sa lupte pentru tine si copil. Daca nu deschide ochii bine la urmatoarea relatie.
Dacă plec de aici rămân fără venit fără nimic și când o să nasc copilul va rămâne fără doctor de familie fără nimic, singuri pe lume și eu și el, nici iubitul meu nu are servici acolo, eu aici sunt băgată la ajutorul social plus că și el aici lucra cu unchiul meu în construcții și acolo nici nu avem unde să stăm căci sunt certată rău cu tacsu care este foarte pervers. Și ca de început să iși găsească salariu de 10-12 milioane să dea la chirie 5, plus apă, curent si așa mai departe, plus mâncare, și un copil care are nevoie de multe...Nu ne descurcăm cu nimic?
Dya2003 întreabă: