| hhsh a întrebat:

am si eu o intrebare. eu sunt "boboaca" la liceu si de curand am observat un tip din clasa a11a care imi place.insa nu stiu cum sa ma bag in seama, nu vreau sa par vreo disperata... pot spune ca l-am privit intr-un fel anume.si mie mi se pare ca si el o face. insa nu stiu cum sa procedez.as vrea sa faca el primul pas. dar daca nu o face. nu vreau sa ramana asa.multumesc!

4 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

Apeleaza la prieteni, colegi sau cunoscuti...sa-i deschida ochii! Sa il faca sa stie ca nu-l displaci ca il apreciezi! Apoi daca nu te abordeaza stii tu fa-i o scena in care cand il vezi ca vine sa calci stramb si sa te faci ca te doare piciorul si sigur iti va sari in ajutor si apoi urmatorul pas e al tau! e un inceput! Multa bafta iti tin pumnii!

| freakazoid a răspuns:

Vorbiti pe net, nu e cel mai romantic lucru din lume, dar e eficient. Unii oameni scapa de inhibitii daca nu se vad tete-a-tete cu persoana cu care vorbesc.

| hhsh explică (pentru freakazoid):

Ideea e ca nu stiu ce i-as putea spune.si oficial nu am facut nici macar cunostinta.straight face

| freakazoid a răspuns (pentru hhsh):

De parca conteaza, stiu e greu, dar ia-ti inima in dinti, mai ales daca ai vazut ca si el se uita nu stiu cum la tine. De asta ti-am sugerat sa vorbesti pe net cu el, e mai usor big grin