| NnYyKkOo a întrebat:

Am si eu o intrebare la care vreau sa raspndeti serios.
Am un iubit si am avut cateva probleme. Odata l-am intrebat daca ma iubeste si a zis ca ma iubeste dar daca am alt baiat pot sa ma despart de el ca nu se suara!
Deci..ma iubeste dupa felul in care a raspuns?

Răspuns Câştigător
| dannyel86 a răspuns:

Poate priveste relatia voastra mai la distanta. Ti-a raspuns astfel pentru ca e posibil ca el sa nu fie implicat pe cat ar fi necesar in relatia cu tine.
Nu vreau sa judec, dar daca, in paralel cu tine, mai are si pe altcineva? Crezi ca ar fi imposibil?
Dupa mine, ar fi trebuit sa sune astfel, pentru a-ti demosntra ca simte ceva pentru tine: "Ne putem desparti daca vrei. Eu voi suferi, pentru ca inca tin la tine, dar iti respect decizia luata".
Asta nu inseamna ca trebuie sa-l testezi (sa simulezi o despartire), pentru ca s-ar putea sa faci mai rau (poate chiar va veti certa).
Daca tu consideri ca nu tine la tine, cere-i o mica pauza (2 saptamani, o luna) si vezi cum se conporta. Daca se va raci mai mult, nu are rost sa mai investesti in relatia asta.
Acum da-mi voie sa tin un pic si cu el. Nu ti-a aratat niciodata dovezi de iubire (gesturi, cadouri, declaratii) care sa-ti dovedeasca ca te iubeste? Uneori consideram ca ceea ce ni se ofera e prea putin. Reflecta un pic si la faza asta.
Aveti grija de voi!

4 răspunsuri:
| fluturas a răspuns:

Nu, pentru mine iubirea e un sentiment prea puternic, incat sa pot zice ca nu mi-ar parea rau daca as pierde persoana pe care o iubesc

| sabin89 a răspuns:

Nu te iubeste, e clar. Intoarce-i spatele, fara niciun fel de regret. Demnitatea ta este mai pretioasa decat un esec intr-o relatie. Cu siguranta, vei gasi si partenerul potrivit.

| Xenya a răspuns:

Buna! Nu cred ca are sentimente pentru tine daca a raspuns asa ceva!

| AlbaAura a răspuns:

Cred ca iubitul tau se joaca cu vorbele.Din comportamentul lui ar trebui sa-ti dai singura seama daca te iubeste cu adevarat sau a zis-o in gluma.Incearca si spune-i ca ti-ai gasit pe cineva, doar asa sa vezi cum reactioneaza.