Tipul e prost, de aia e incoerent. Se crede mai bun decât tine, pentru că îi permiți să îți dea sfaturi.
În relația cu el ai fost doar o rezervă, de aia te-a ignorat multă vreme, când probabil agățase altceva.
Ura e normală față de persoanele toxice.
În scurt timp vei fi indiferentă față de el, dar să nu îi dai șansa de a relua legătura, că o iei de la capăt, iar el va fi mereu la fel de prost.
Poate ai iubit-o sau poate erau doar sentimente de simpatie, chestii confuze la adolescenti.
Dar poti sa incepi sa simti ura cand persoana e nehotarata ce vrea si se baga cu forta in viata ta. Tu nu trebuie sa faci ce vrea el. Fa ce-ti trebuie tie. Prieteni, da. Ca nu poti trai izolata.
Nu nu ai cum sa urăști pe cineva pe care iubești cu adevărat orice ar face știu poate te întrebi cu adică orice ar face? uite așa orice ar face rămâne tot acolo explicație și răspunsul este unul singur și adevărat ( dacă iubești cu adevărat iubești cu adevărat ) te mai superi te mai enervezi dar astea trece supărare certurile trece nervi trece dar niciodată și niciodată nu o sa treacă dacă iubești cu adevărat și doar cu adevărat și toți de țiar spune sa renunți tot nu poți nu exista așa ceva când iubești cu adevărat pai iubești cu adevărat pe veci.
Nu i-am permis să-mi de a sfaturi, doar mi-a spus, pentru ca eu nu ies noaptea din casa iar el iese. Acum mna el dacă crede ca toată lumea trebuie sa facă ca el, asta e partea a doua.
Avand in vedere ca ati pus punct relatiei nu inteleg de ce te mai priveste parerea lui referitoare la alegerile pe care le faci Tu. Ma intreb daca o sa iti mai tina evidenta si dupa ce ai sa fii maritata si cu vreo 3 copii Glumesc, in schimb asta se intampla de cele mai multe ori si e aiurea pentru amandoi. Cu cat va vedeti mai repede de treburile voastre, cu atat mai bine. Stii vorba aia, ciorba reincalzita parca nu are acelasi gust.
Dupa orice despartire, indiferent de motiv, vei trece prin multe faze. Vei incepe sa-ti gasesti scuze si in mintea ta sa fie celalalt de vina.
Daca faci greseala sa incepeti sa va vedeti iar, o sa incepeti sa va urati in mod inconstient. Pentru ca, la un moment dat, cineva l-a parasit pe celalalt si i-a provocat multa durere.
Iar cand simti ura, raspunzi cu ura
anonim_4396 întreabă: