anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o intrebare si nu pot apela decat la voi, poate o sa va intrebati de ce :deoarece cu mama nu pot sa vb fiindca mama nu ma intelege si incepe sa se manifeste bla bla bla, nu prea am o rel foarte apropiata, ceea ce mie mi se pare foarte grav, dar asta este, deci stiu ca intrebarea asta a mai fost adresata de mai multe ori, stiu ca multi o sa se amuze, dar asta este, sper sa gasesc si persoane care sa imi raspunda sincer asa cum mi-ati rasp de fiecare data cand am adresat cate o intrebare, deci eu am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu neprotejatcryingcryingcrying, mentionez ca am fost virgina, el nu a ejaculat in interiorul vaginului, dar am inteles ca exista un lichid inainte de a ejacula si in acel lichid exista nu stiu cate mii de spermatozoizii care ma pot lasa insarcinata, de aceea ma tem foarte tare sa nu fi ramascryingcrying. voi ce spunetii, ce credeti ca as putea sa fac, va rog ajutati-ma, va multumesc mult pentru rabdarea de a citi si de a-mi raspunde:*:*::X

Răspuns Câştigător
| answer a răspuns:

Intai de toate linisteste-te! Vreau doar sa te "critic" putin: nici tu si nici prietenul tau nu aveti inca simtul raspunderii, deoarece cand o fata isi pierde virginitatea e musai sa se foloseasca prezervativ, pentru ca in acel timp o fata poate ramane cel mai usor insarcinata. plus de asta se pot transmite foarte usor bts-urile, si crede-ma ca nu ti-ai dori sa te tratezi de acum de astfel de boli. O vina o are si mama ta pentru ca nu ti-a explicat astfel de lucuri pana acum.
Ce poti sa faci: dupa ce au trecut trei saptamani de la actul sexual cu pricina, mergi la farmacie cu 20 de lei si cere un test de sarcina SureCheck (e cel mai precis dupa parerea mea si nu numai) si fa-l cu prima urina de dimineata. Daca va iesi pozitiv, nu te razbuna pe acel suflet nevinovat si asuma-ti responsabilitatea impreuna cu baiatul care a fost primul in viata ta! Ce mi-as dori si eu sa am parte de o fata pura, dar nu am avut norocul sa gasesc pana acum. In fine, sper sa s-a meritat sa fie acel baiat primul tau iubit. Sper pentru tine.
Nu stiu, eu unul cred ca nu ai ramas, dar este oricum o sansa, mai ales ca ai fost virgina. Bafta sa fie ce iti doresti tu, dar pe viitor ai grija ca e pacat sa te distrugi din neglijenta. Sarbatori cu bine!

5 răspunsuri:
| eu4you a răspuns:

Eu zic sa iti faci un test de sarcina, iar, daca esti gravida sa ii spui mamei tale, sa discuti cu ea si veti gasi o rezolvare impreuna.Nu cred ca poti rezolva altcumva... sper ca te-am ajutat. O sa mai scormonesc prin cap sa vad daca mai am si alte idei.

| raluca1601 a răspuns:

De cand mi-am inceput viata sexuala, nu m-am protejat niciodata. Bine, ca am si facut sex numai cu un sigur baiat, cu prietenul meu. Nu am ramas pana acum insarcinata niciodata. Plus ca atunci cand mai eram bolnava, sau il ultimele zile de menstruatie cand nu mai imi curgea asa mult, se mai si termina in mine, si nu am patit nimic. Asa eram si eu stresata la inceput. Nu iti mai fa probleme. Foarte, foarte rar se intampla asa ceva. Pentru a ramane insarcinata, e nevoie de mult mai mult. Rare sanse sa fii insarcinata daca nu a ejaculat in tine. Fii linisita!happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este riscant. e mai bine sa va protejati. oricum nu cred sa fii ramas, e mai bine sa faci un test de sarcina sa te linistesti.

| denisadenisa23 a răspuns:

Eu zic sa nu pui raul inainte poate ca ai noroc si nu patesti nimic de data asta daca contactul sexual a fost recent ia pilula de a 2 zi daca nu mai asteapta putin si fa-ti un test de sarcina sa scapi de orice indoieli oricum data viitoare ai mai mare grija:*

| claudiniho a răspuns:

Fa un test de sarcina