Cine va opreste sa nu va casatoriti, sa dormiti apoi impreuna, sa aveti copii? Confuz, de ce? Ca este mai hotarata ca tine? Ca nu o iubesti sufient?
Este greu sa dai sfaturi in astfel de situatii! dar, daca va grabiti si nu sunteti pregatiti (mai ales tu) in viitoar se poate ajunge la despartire si ar fi pacat... vorbeste cu ea si explica-i ca nu te simti pregatit pentru acest pas. Succes
O IUBESTI? Esti sigur ca o vei iubi toata viata? Tu, in acest moment, te simti pregatit sa devi tata? Tu ce doresti? (Pustiule, noi nu iti putem da sfaturi adevarate fiindca tu cunosti situatia, tu simti, tu crezi, nimeni nu poate lua decizia aceasta pentru tine). p.s. va apreciez enorm pentru ca doriti sa dormiti impreuna abia dupa casatorie
Ce-mi plac expesiile de genul: prietena mea VREA sa fie cu mine, ea isi doreste foarte tare... Asta se numeste ipocrizie. Sa nu dai vina ca acum esti confuz total. Tu unde esti in toata povestea aceasta?
Mdap. pai ce-ti spune inima fa si tu, asculta inauntrul tau si gaseste raspunsul la intrebarea ta... adica. chiar daca noi te-am sfatui totusi nu ar fi frumos sa iti spunem noi ce sa faci cu viata ta.