| adrian2224 a întrebat:

am si eu o mica mare problema si as cam avea nevoie de parerile voastre...
Sunt cu o fata de 2 ani, au fost doi ani frumosi si plini de fericire pentru amandoi, eu am 22 de ani ea 18, eu lucrez ea anul asta are bacalaoreatu. Pana aici totul bine si frumos, dar (din pacate aproape tot timpu exista acest "dar") acum intervine o problema si sunt putin cam cofuz, nu prea stiu ce si cum sa fac. ea vrea sa se inscrie la o facultate si stiind ca eu vreau de ceva vreme sa ma mut in oras (suntem dintr-un sat de langa timisoara) mi-a propus sa ne mutam amandoi.
Si de aici vine problema mea, ea merge la facultate si la lucru, eu la lucru si la liceu, eu am trecut prin chefuri, iesiri, distracti cu prieteni ea nu prea (sa nu credeti ca daca iasa fara mine ma deranjeaza), inainte sa fie cu mine parinti nu prea o lasau sa iasa.
Daca ma mut cu ea (luicru pe care vreau din toata inima sa-l fac pentru ca o iubesc, o ador si o respect) o sa-i "rapesc" chestiile prin care am trecut si eu si multi alti, chesti prin care cam toata lumea ar trebui sa treca, adica chefuri, distracti fara sa trebuiasca sa dai explicati cuiva. m-am gandit ca ar trebui sa-i dau libertatea sa faca toate astea, ce parere aveti, fac bine sau nu?

Răspuns Câştigător
| alina_1226 a răspuns:

Buna! Hmmm! Dupa cum ai spus mie una m-i se pare cuminte iubita ta. Daca era sa-i placa asa mult chefurile si cluburile o facea pana acum cu sau fara voia alor ei, stai calm.eu acum in mai fac 19 ani.Sunt tot la liceu, stau singura singurica si mi-am vazut linstita de liceu si iubit. Daca spui ca ai incredere in ea e ok mai.Mie iubitu meu imi da libertatea necesara, dar vrea sa stie cu cine sunt si unde sunt si totul e ok, si la randu lui la fel.Acum doar nu-i scot ochii ca sta la bere cu baietii,asta e, imi simte nevoia sa stea si nu mai cu ei la o tigara nu? Atata timp cat isi face timp pentru tine pentru voi, pentru mancare, curat si alte chestii, cand vrea sa iasa cu fetele las-o, pentru ca va simti nevoia sa "i-a o gira de air" cu fetele la un suc.Bravo tie ca ti-ai facut viata si ai mers la chefuri etc. Daca cumva este un chef al unui prieten, o iesire in club etc etc.iesiti amandoi, chiar si intr-un grup ca doar nu o sa iesiti numai voi doi.Si daca esti pregatit si ea la fel mutati-va. happy succes! O zi buna! Iubiti-va muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult! :X:X

3 răspunsuri:
| alina_1226 a răspuns:

Si ea la randu ei iti da si ea tie libertatea necesara? sau te streseaza cu 10 tel la fiecare ora si sms peste sms?

| rallu94 a răspuns:

Eu zic ca e bine sa ii dai libertate! Aceeasi problema am si eu, tot de 2 ani sunt cu iubitul meu, dar este o diferenta intre mine si el de 12 ani! Ma lasa sa ies cu prietenii in oras dar cu o conditie sa fiu cuminte in sensul de a nu filtra cu alti baieti(sa nu-l insel)sunt constienta de acest lucru.iar daca tu ai sta pe capul ei si ia-i interzice anumite chestii ce ii fac placere s-ar putea sa-ti dea FLIT! asa ca da-i libertate doar cu mici conditii! sper ca te-am ajutat!

| adrian2224 explică:

Libertate-i dau, s-a intamplat sa mearga la zile de nastere, chefuri sau discoteca fara mine si nu ia-am spus niciodata sa nu o faca, niciodata nu ia-am cerut a doua zi explicati si "povesti" pentru ca sunt de parere ca nu am nici un drept sa o impiedic sa faca ceva sau sa iasa undeva fara mine...