Buna! Hmmm! Dupa cum ai spus mie una m-i se pare cuminte iubita ta. Daca era sa-i placa asa mult chefurile si cluburile o facea pana acum cu sau fara voia alor ei, stai calm.eu acum in mai fac 19 ani.Sunt tot la liceu, stau singura singurica si mi-am vazut linstita de liceu si iubit. Daca spui ca ai incredere in ea e ok mai.Mie iubitu meu imi da libertatea necesara, dar vrea sa stie cu cine sunt si unde sunt si totul e ok, si la randu lui la fel.Acum doar nu-i scot ochii ca sta la bere cu baietii,asta e, imi simte nevoia sa stea si nu mai cu ei la o tigara nu? Atata timp cat isi face timp pentru tine pentru voi, pentru mancare, curat si alte chestii, cand vrea sa iasa cu fetele las-o, pentru ca va simti nevoia sa "i-a o gira de air" cu fetele la un suc.Bravo tie ca ti-ai facut viata si ai mers la chefuri etc. Daca cumva este un chef al unui prieten, o iesire in club etc etc.iesiti amandoi, chiar si intr-un grup ca doar nu o sa iesiti numai voi doi.Si daca esti pregatit si ea la fel mutati-va. succes! O zi buna! Iubiti-va muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult! :X:X
Si ea la randu ei iti da si ea tie libertatea necesara? sau te streseaza cu 10 tel la fiecare ora si sms peste sms?
Eu zic ca e bine sa ii dai libertate! Aceeasi problema am si eu, tot de 2 ani sunt cu iubitul meu, dar este o diferenta intre mine si el de 12 ani! Ma lasa sa ies cu prietenii in oras dar cu o conditie sa fiu cuminte in sensul de a nu filtra cu alti baieti(sa nu-l insel)sunt constienta de acest lucru.iar daca tu ai sta pe capul ei si ia-i interzice anumite chestii ce ii fac placere s-ar putea sa-ti dea FLIT! asa ca da-i libertate doar cu mici conditii! sper ca te-am ajutat!
Libertate-i dau, s-a intamplat sa mearga la zile de nastere, chefuri sau discoteca fara mine si nu ia-am spus niciodata sa nu o faca, niciodata nu ia-am cerut a doua zi explicati si "povesti" pentru ca sunt de parere ca nu am nici un drept sa o impiedic sa faca ceva sau sa iasa undeva fara mine...