anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am și eu o mica problema cu care m-am gandit ca unii dintre voi ati putea să mă ajutați. De fiecare dată când îmi place sau ma simt atrasă de un băiat și aflu ca si el simte acelasi lucru pentru mine, pot spune că îmi pierd "brusc" interesul pentru acel băiat și in mintea mea găsesc tot felul de motive ca sa nu îmi mai placă de el. Daca stiți cumva ce înseamnă asta, va rog sa imi spuneti. Dau funda. Mulțumesc

7 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Neah, nu e nimic anormal.
Asa patesc toate fetele din ziua de azi.

| Bizon95 a răspuns:

Se numeste infatuare
este ca ti-ai facut damblaua si nu te mai intereseaza

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred ca ai o parere proasta despre tine, in primul rand.

| Raducons a răspuns:

Ți ai propus ca sa ai 200 de iubiti e teaba ta. Daca ti a facut unul ceva nu inseamnă ca trebuie sa te razbuni pe ceilalti.Nu esti singura, am mai intalnit astfel de tipe, dar nu ajungeti bine in final, Din experienta iti spun ca o sa iei pe unul dintre cei mai slabi in stilul asta.Devii si complexata cand te gandesti ca ai avut aproape tot orasul in pat.

| Ganea_Marian-Dumitru_1972 a răspuns:

Înseamnă că nu știi ce vrei. Cu timpul, probabil că o să ai o gândire matură.

| anotherwoman a răspuns:

Acelas lucru il patesc si eulaughing desi nu-i de ras. In 3 ani am avut o singura relatie care a durat 8 luni, in rest singura. Imi pierd interesul si daca nu pune o virgula, ceea ce mi se pare prostesc, sa-mi pierd interesul atat de repede. Daca stie cineva cum se "trateaza" hit us uplaughing

| anastan12345 a răspuns:

Pai poate inseamna ca pur si simplu (fara suparare te rog) nu esti decisa sau ii placi pe moment. Poate doar nu sunt buni sau cum vrei tu.Ma gandesc ce poate in mintea ta e mai fumos sa ti placa fara sa stie decat sa stie.Eu cred ca nu esti decisa si le iei prea repede si nu prea ai o iubire prea mare.