| anonimeea a întrebat:

Am si eu o problema. Am cunoscut un baiat, am vorbit prin mesaje si ne-am intalnit de 2 ori. Dupa prima intalnire, el imi dadea mereu primul mesaj, ma intreba ce fac, si chestii de genu, dar acum dupa a 2 intalnire nu stiu el nu mai imi da nici un semn de viatathinking i-am dat eu un mesaj si l-am intrebat daca mai are de gand sa vorbim, si mi-a raspuns ca da normal ca vrea.Azi nu mi-a dat nici un semn nimica, noi de obicei vorbeam prin msje zilnic.

PS.Eu am 16 ani, el 19 happy

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Imi pare rau, ca va trebui sa te dezamagesc, dar cel mai probabil, el a pierdut interesul fata de tine. Probabil si-a dat seama, ca nu veti putea avea o relatie, ca nu este potrivit pentru tine...
Iar daca totusi vrei sa-l atragi cumva, fii si tu mai indiferenta, mai rece cu el (nu-l mai cauta) si daca nu va face el primul pas catre tine, inseamna, ca n-a fost sa fie... Dar nu fi trista! Sunt multi baieti pe lume, si sigur, vei intalni pe cineva, care va sti sa te pretuiasca. Succes! Numai bine!

9 răspunsuri:
| alexandra_8650 a răspuns:

Sal. stii ma gandeam ca probabil el te cosidera prea mica pentru el.Si poate ca isi doreste sa iasa cu cineva mai mare decat tine.Cred ca ar fi bine sa il intrebi daca te mai place.Pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si care-i problema, e singurul baiat? Daca nu mai are chef de tine da-l dreak si fa-ti alt amic. Poate nu sinteti pe aceesai lungime de unda si in cazul asta n-are sens sa mai pierzi vremea cu elwinking

| Tiberius a răspuns:

Bai da' astea sunt 18-19 ani sunteti toate a dracului de imature.Pai doar nu o sta' omu' zilnic sa tasteze 5000 de sms-uri. Nu inseamna nimic asta. Suna-l ia initiativa spune-i sa iesiti la o cafea.Act smart.Incearca sa pari cat de cat matura.

| anonimeea explică:

La asta ma gandeam si eu, ca ma considera o copila ...Nu stiu ce sa fac. ce ma sfatuiti sa fac sa ii dau eu in continuare prima mesaje?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca alergi ca fraiera dupa el o sa obtii exact opusul a ceeace-ti dorestiwinking

| necris77 a răspuns:

Poate are si omu treaba, poate are examene, poate are pe alta, sunt multe posibilitati, pune mana pe telefon si suna-l, intreaba-l daca mai vrea sa iesiti, daca nu get over it.

NOname
| NOname a răspuns:

@anonimeea, mersi pentru apreciere! Succes! Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai te lasa untimp sa te gandesti la el, dupa aia chipurile iti mai acorda o sansa. tu in limba dupa el de abia astepti. el iti va cere sex, tu vei accepta crezand ca te iubeste taaaare. dupa care te va lasa trecandu-te in carnetul cu trofee, fiindca si pe el l-a inselat iubita cu altul mai tare-n p.a.si urcand peo sa. bla-bla-bla.

| dutsa24 a răspuns:

M. ce intimplare la mine aceeasi problema.am incercat sa fac eu primul pas. dar vad ca nu are rost.de fapt am observat ca comunika cu multe fete dar nu ca o relatie de prietenie ci mai mult de atit.de aceea m-am gindit sa il uit si ca nu e pentru mine... e prea fustangiu.incearca si tu sa-l uiti.inseamna ca nu e genul tau, nu fi trista baieti sint multi.\si mai multi sint de genul acesta au numai initiativa sa faca pe cineva sa sufere,,, pa bafta