| Andreeaelenaandreea34 a întrebat:

Am si eu o problema, am o familie care si cam bate joc de mime, ma muncesc non stop, iar eu doar dumimica jumate o am libera, prietenul meu sta cu mine, am aproape 20 de anj si m-am gandit sa plec cu el, am incredere in el, el in mine, dar ai mei sunt prea stricti. Cum sa fac sa plec cu el la rude de ale lui?

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Esti majora, poti face ceea ce-ti doresti. Inainte insa de a pleca, spune-i prietenului tau sa se casatoreasca cu tine! In acest fel te vei convinge cat tine el la tine, si cu ce!

| grab a răspuns:

Inainte sa pleci in lume trebuie sa te gandesti daca ai cu ce trai departe de ai tai sau daca esti destul de pregatita pentru drumul de viata pe care il alegi. oricum ar fi, e nevoie de munca, de bani din asta si de multa intelegere. nu rupe urat legatura cu ai tai chiar daca pleci aiurea, ramai in relatii bune cu ei ca nu se stie cand pot deveni din nou refugiul tau... succes!

| Andreeaelenaandreea34 explică:

De munca, nu e problema, muncim amandoi, sunt de aproape 8 luni cu el si de 4 luni sta cu mine in casa, dar daca as pleca, as pleca la sigur, ii cunosc rudele, si ma iubesc si ma respecta mai mult ca ale mele sad sad

| Andreeaelenaandreea34 explică:

Stiu, el vrea asta, dar am zis ca suntem prea tineri, el tine enorm la mine, il cunosc, am incredere in el si el in mine

| Dary2628 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa iti suporti parintii. Daca te jignesc, tu ii ignori si pleci, faci treaba.DAR CAT POTI! Nu te pot obliga sa muncesti non-stop. Poti pleca cu prietenul tau, dar trebuie sa nu regreti. Poti pleca cateva zile si sa ii suni sa le zici ca vi acasa daca te vor RESPECTA! Totul va fi bine. happy
Dar de cat timp esti cu baiatul acela?