anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.Am si eu o problema.Am o prietena foarte buna in trecut am fost certateee foarte tare dar acum nu avem secrete una fta d alta. Dar parintii mei se plang ca petrec prea mult timp cu ea, dar mi-e frica ca daca o sa petrec mai putin timp ea mai are o prietena si n-o sa ma mai bage in seama. Daca nu ma baga in seama atunci deci:ea m-a compinat cu un tip pa carel iubesc enorm si eu tin si la ea si la el. El e prieten(coleg) cu ea si daca ne certam mi-e frica sa nu-i spuna ceva sau gen.Eu am incredere ca el ma va crede pe mine, dar si in ea am incredere, dar totusi mi-e frica pentru ca tin foarte mult la prietena mea si nu vreau so pierd pentru.ca n-am putut petrece mai mult timp cu ea.plizz

Răspuns Câştigător
| ZuZzA4eVeR a răspuns:

Explicale parintilor tai cat de mult ti la aceasta fata si ca iti este ca o sora, spune-le ca ii iubesti la fel de mult si pe ei si ca ii apreciezi pentru tot c fac pentru tine, dar u find o adolescenda in toata regula(zic si eutongue) vrei sa petreci mai mult timp cu prieteni pentru ca vrei sa te distrezi si sa faci ce face orice copil la varsta ta. Le poti propune alor tai so cunosca; gen cheamo pe la tine si so vada si ai tai si poate isi fac o parere buna. Si stai calma prieteni adevarti nu se uita niciodata asa c daca iti "intorce spatele" inseamna ca nu ti-a fost niciodata prietena adevarata. Bafta!

2 răspunsuri:
| aleerawr a răspuns:

E foarte greu sa iti imparti timpu in 2.Asa am patit si eu. Dar eu m-am si certat cu prietena mea si acum nu mai vorbim ...Si sunt cu prietenul meu de 1an.iar cu ea am mai avut discutii. Prietena mea era geloasa pe el iar eu nu am suportat asta.
Revenind la problema ta, tie ti-e frica sa nu le zica alor tai de prieten? Iesiti toti 3afara sau spune-i prietenei tale sa te inteleaga si sa-si caute si ea un prieten.Atunci cand va fi si ea indragostita atunci o sa inteleaga

| Andreea14_1918 a răspuns:

Incearca sa vb cu parinti mai intai si daca nu inteleg ei ca tu ti mult la ea vb cu prietena ta si explica-i cred ca va intelege dar daca ai explici ei ia-o usor si spune-i cat de mult ti la ea