Buna! Da, complicata situatia ta. Tot ce pot sa iti spun, e ca trebuie sa fi tare. Totul in viata se intampla cu un scop. Te inteleg perfect, pentru ca si eu am trecut prin niste lucruri asemanatoare cu parintii mei. Daca o iubesti pe fata, spune-i. Se vede ca si ea a suferit mult. Nu mai e mult pana faci 18 ani, atunci te vei putea muta impreuna cu prietena ta, intr-o garsionera ceva. Veti incepe de jos, dar crede-ma ca orice inceput e greu. Cu atat mai bine e, ca parintii ei va sunt alaturi si va vor ajuta, cred. Ai grija de prietena ta, pentru ca este depresiva si ultra sensibila si are nevoie de multa afectiune si atentie. Eu va doresc multa bafta si capul sus ca veti trece voi si peste asta!
Eu cred ca ar trebui sa-i spui ce simti...si in privinta mamei tale, cel mai bine e sa nu o bagi in seama cand te injura sau alte chestii din astea: va crede ca nu te afecteaza si poate te va lasa in pace.
Du-te la ea și spune-i adevărul, dar nu și despre iubire ...mai așteaptă un timp
E bine sa comunici sincer și deschis în ambele situații, și cu prietena și cu mama și tatăl tău. Sinceritatea este cheia în rezolvarea neînțelegerilor.