Kinki, nu te supara pe mine, dar deodata ce acel baiat are o iubita, nu vad de ce ti-ar mai pasa de el si/sau, mai bine spus, de ce ti-ar mai placea sa suferi pentru el?
Da am prins si ideea, cu comportamentul schimbat, sa stii ca - ''anturajul'' poate fi si el - o problema in formarea lui, si nu numai! - esti si in crestere, in fine...
Si acum, sa o luam serios, daca acel baiat are o iubita, de la tine cu siguranta, nu-si dorea ceva serios, decat o aventura, sa zic asa... Cred ca, ti-ai dat seama si tu - mai ales - ca la prima - a mai venit si cu vrajeli, precum ca ce frumoasa esti si/sau ca ce ochi frumosi ai, si asa mai departe...
Ar trebui sa bagi de seama ca, orice baiat pana nu-si atinge scopul, nu va renunta asa usor, stiind ca, la prima i-a mers, a fost acceptat (in calitate de un posibil curtenitor!). Ci, din contra, va considera ca trebuie sa-si duca pana la capat - misiunea, cu/in speranta ca-i va iesi. Si fii sigura ca, nu-i va placea sa stie ca a pierdut si/sau ca a fost ''refuzat'', ca deja se manifesta ca atare..., ciudat/diferit. Hehe, spuneai, la un moment dat - ceva de ''alti baieti'': pai, normal, cum ai vrea sa te faca sa-i cazi in mreaja? - cu pretextul de genul, cum ca e 'posesiv'; eh, intelege si tu acum: baiatul - face si el ce poate/stie - isi apara ''interesul'' (sa spun asa )!
Si, te rog frumos, ia-ti gandul de la, ''relatiile s-au racit de tot'' - pentru ca, sa-ti spun ceva, la voi nu se putea numi, o ''relatie'' in sensul bun al cuvantului; ea presupune altceva - exemplu lui: ca vorbeste cu o fata de doi ani, s. a. m. d.
Nu trebuie sa te mai gandesti la o ''relatie'' cu el si ca ''i-ai fost draga'', asta daca chiar nu-ti doresti sa fii trasa in p...lasa! mmm, cer scuze de obiectie, pardon directie, n-a fost cu intentie, ci cu buna intentie.
Iti doresc sa fii fericita alaturi de cel potrivit, si nu asa... orice intalnit! - primul servit!
Bye, deschide ochii.
Parerea mea e urmatoarea:ai un anturaj extrem de prost, te invarti in cercuri cu oameni periculosi si daca parintii tai nu reusesc sa te rupa de amicii tai vei ajunge rau si vom avea vesti despre tine la stirile de la ora 5!
Trezeste-te fata ca esti cazuta in prapastie deja!
Parerea mea este ca nu iai fost draga deloc...sau daca iai fost draga a fost pana a vazut ca nu obtine nimic de la tine.
Adesea imbracamintea tinerelor fete te rpovoaca sa faci multe lucruri si nu tocmai bune.
Daca vrei sa te placa un baiat cu adevarat te imbraci asa cum trebuie si nu extrem de sexy sau ceva iesit din comun.
Vorbiti diverse lucruri...
si sa stii ca niciodata un baiat care te place cu adevarat nu o sa te caute prin scari de bloc, lifturi si alte locuri nepotrivite pentru o scena de sex...
invata si tu sa iti apreciezi mai bine oamenii de langa tine.
Pentru mine unu ca acel tip care trage de tine sa o faceti in scari de bloc si alte locuri idioate chiar daca pentru unii este un fel de fantezie nu merita decat scuipat intre ochi si sa ii dai una intre oooo
in fine...la chefuri nu mai bea pana uiti de tine pentru ca la un moment dat vei ajunge sa nu sti ce ai facut, cu cine ai facut si cand ai facut...
mai bine mai putin ca e mai bine daca chiar vrei sa consumi.
o zi buna!
Nu stiu ce sa zic dar intr-o oarecare masura am fost si eu asa ca tine. dar bine ca m-am schimbat.nu stiu cati ani ai... dar mi se pare ca faci km multe "prostioare" si eu una nu cred ca iti spunea sincer ca ai ochi frumosi si alte alea. odata ce ai zis ca vroi sa se culce cu tine.asa ca sincer eu cred ca mai mult avea nevoie de.(stiti voi) decat de tine.cred ca ar fi cazu sa incerci s porti diferite discutii cu el care se vor intampla din "intamplare" si sa vezi cum reac.si daca doreste sa poarte discutii cu tine.incearca sa ii arati ca intr-o oarecare masura iti pas de el si dai de inteles ca poate conta pe tine si asa il vei avea mereu langa tine. sper ca ti-am fost de ajutor.:*:*:*