| AnGeL a întrebat:

Buna TPU am si eu o problema! Imi place un baiat de aceeasi varsta, aceeasi zodie, amuzant, dragut si nu este obsedat de jocuri, calculator sau telefon. O problema ar fi faptul ca el este la scoala dimineata iar eu dupa-masa.ne intalnim destul de rar si atunci nu stiu ce sa fac ca sa il,, atrag" pls heelp me!

Răspuns Câştigător
| FeelsLIKEmusique a răspuns:

Hmmm. mi s-a intamplat si mie la fel. Intr este: va cunoasteti? acum depinde, daca esti timida(cum sunt eu) lucrurile vor decurge f lent
Dar incearca sa te bagi in seama cu el pentru un mod bizar/ comun. Bafta!

3 răspunsuri:
| AaaMoods a răspuns:

Incearca sa il faci sa se indragosteasca de tine! Atunci cand il vezi treci pe langa el si nu te uita la el
Poti incerca sa te imprietenesti cu el! Alta varianta! Vezi cum vrei sa faci! de obicei eu o folosesc pe a 2a big grin

FUnda pls!

| BoRaK_7316 a răspuns:

1.Nu Este Bine sa stai si sa te uiti la el si sa te rusinezibig grin Cel Mai bine este Sa Vorbesti cu el (Nu neaparat despre relatia voastra)
2. Poti sa il faci geloshappy
3. Daca il Vei Face Gelos Sigur el v-a venii la tine si iti va spune tot ce simtehappy

| BoRaK_7316 a răspuns:

1.Nu Este Bine sa stai si sa te uiti la el si sa te rusinezibig grin Cel Mai bine este Sa Vorbesti cu el (Nu neaparat despre relatia voastra)
2. Poti sa il faci geloshappy
3. Daca il Vei Face Gelos Sigur el v-a venii la tine si iti va spune tot ce simtehappy funditabig grin