Lasa lucrurile sa decurga de la sine, nu poti schimba destine. Daca ei ii este dat sa fie cu altcineva, tu nu poti interveni sa schimbi ceva. Daca va ve-ti desparti nu trebuie sa regreti si sa crezi ca s-a intamplat din cauza ta, capul sus si mergi mai departe. Dar pana atunci bucura-te de moment traieste clipa alaturi de ea, arata-i dragostea, fa-o fericita, fi-i sincer cu ea si daca e sa fie a ta pentru tot restul vietii, a ta va fi. Iubiti-va mult!
Nu ai prins o fata serioasa, aia a fost cúrva si te-a gasit pe tine dar asta o sa termine prost pentru ca tu gandesti si se va intampla ca frica ta sa devina reala pentru tine. Si eu am bani, servici bun masina sportiva dar reusesc sa ma tin la margine de drum fata de ele pentru ca, interesul lor sant banii. Cea mai buna solutie e sa astepti pana o sa iasa pe piata inteligenta artificiala o poti alege sa arate exact ca partenera ta, va face de toate in casa si sexul va fi mult mai calitativ bun in comparatie cu una care oboseste. Si asa nu te vei simti tradat sau folosit ca roata de rezerva.
Daca nu ai incredere in ea man isi pierzi timpul, stiu cum este pentru ca si eu am fost in situatia ta si crede-ma ca asta duce la suferinta,chin pana cand aia satula de paranoia ta chiar te va insela,nu spun sa ai incredere oarba in ea,dar nici sa fi paranoic ca nu e bine,cei drept e foarte greu sa crezi intr o fata in ziua de azi mai ales daca e si frumoasa multi se vor da la ea, isi inteleg si tie paranoia, dar tu hotaresti, stii cum e singuri venim pe lumea, singuri plecam spre vesnicie, degeaba avem sperante in alti sunt doar iluzi atat, craciun fericit si tie
Tu o" iubesti" pe ia ca arata bine, si ia te "iubeste "ca tu ai bani
Asta nu e iubire prietene, discuta serios cu ea despre lucrurile care te deranjeaza
Sfatul meu este sa te bucuri de ce ai. Ori altfel, nesiguranta, frica, gelozia, toatea acestea sunt drumul lin spre un dezastru.
Cel mai important este să aveți încredere unul în celălalt, degeaba se uită toți bărbații la ea, atat timp cât ea este interesată numai de tine, ar trebui doar să fii mândru că ai o iubită așa de râvnită de alții, dar care totuși stă cu tine. Nu mai eticheta și nu mai generaliza, cine a zis ca fetele dotate cauta băieți cu bani, e universal valabil asta? Decât să-ti faci scenarii aiurea mai bine trăiește-ți relația, mă gândesc ca e foarte obositor sa stai cu stresul ăsta, că oricând ar putea apărea cineva mai bun care ți-o va "lua".