| Nko_Nykolle_1995 a întrebat:

Buna TPU am si eu o problema m.am mutat cu iubitu meu de 4 luni la el suntem de 2 ani impreuna de cand m.am mutat aici ma tot injura ma bate din nimicuri nu stiu ce sa fac sa ma mut acasa inapoi sau sa raman nu stiu dk il mai iubesc dar cva ma face sa raman aici ce sa fac relatia chiar nu mai merge!

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pleaca acasa, nu fi proasta sa mori din bataile lui, intereseaza-te pe la politie probabil sa aplicat noua lege impotriva violentei femenine si poate face cativa ani de puscarie

| Simpatic a răspuns:

Cine te bate nu te iubeste; e bine si cum spune colegul sa mergi la politie pentru ca daca l-ai parasi s-ar putea sa devina mult mai agresiv; dar in primul si in primul rand numai sta cu un astfel de om!

| ana233 a răspuns:

Pleaca acasa ca sa nu te nenorocesti pe viata! Baieti mai sunt si vei gasi unul care sa te merite, asa ca nu mai sta dupa acest individ.
Daca se comporta asa de pe acum, iti imaginezi ca daca erai casatorita cu el era si mai greu sa scapi de el!
Du-te acasa si da-i papucii! Cu un astfel de om nu e de trait...

| Ursuleţ25 a răspuns:

De ce dracu sa mai stai la si cu el, daca te bate? Pentru ce? Gandeste-te putin daca o sa aveti un copil, crezi ca se va schimba? Un barbat o data ce a dat in tine, chiar si din greseala, o face iar. Nu ai de ce sa stai cu el, nu merita. Du-te acasa, si gaseste-ti pe altcineva. Reclama-l la politie. Nici macar un animal nu merita sa fie batut. pleaca!

| express11 a răspuns:

Du-te acasa.cel mai bine pentru tine. punet-i intrebarea-dc sa sufar? clar, nu temai iubeste si vrea sa scape de tine.si daca faci vreun compromis, tot tu vei pierde.bafta!

| Nko_Nykolle_1995 explică:

Eu am mai suferit si imi este frica ce sa fac?

| Aasdfghj a răspuns:

Te rog corecteaza. Se numeste animal nu iubithappy Cu sa stai cu un asemea jeg de om? Ce viitor sa ai cu un animal? Mai bine stai cu catelul ca ala te-ar iubii mai mult daca tot vrei un animal.Nu fii proasta si pleaca acasa. N-ai niciun viitor cu el!

| Purec a răspuns:

Daca de 4 luni de cand te-ai mutat la el te bate, si tu inca esti acolo, eu zic sa mai ramai. Daca nu chiar sa te si mariti cu el, macar sa te bata si mai rau. Sa ii zici sa nu dea in cap ca tampesti.

ps: pleaca naiba acasa, chiar e nevoie sa iti zica cineva, nu iti dai seama si singura?

| Mihailescuioana29 a răspuns:

Daca iti place sa traiesti in batai si cuvinte urate continua relatia cu el, iar daca nu, intoarce-te acasa si rupe orice legatura cu acel individ. Nu merita absolut nimic, dupa 2 ani iti demonstreaza cu adevarat ca nu te iubeste.

| Nko_Nykolle_1995 explică:

Da dar are si momente cand se poarta frumos si imi jura ca ma iubeste momente cand e langa mine si asta ma deruteaza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa cum simti tu ca este cel mai bine pentru tine. Motivele pentru care te bate, care sunt? Ce il determina sa te loveasca desi asta nu il va scuza niciodata. Ai discutat cu el de ce are un asemenea comportament la adresa ta? Poate asa a crescut in familie dar asta nu inseamna ca trebuie sa aiba acelasi caracter degradat.
Toate cele bune.