| Marisaaaa a întrebat:

Am și eu o problema, mama are o prietena foarte ciudata nu îmi place deloc de ea. Prietena ei are doi copii o fata și un băiat, băiatul ei nu prea învață și chiulește mult. Prietena lui mama vine și se plânge la mama ce copil handicapat are și ca ar vrea ca băiatul sa fie ca și fata ei, ea spune ca pe fata ei o iubește mai mult și ca pe băiat numai îl iubește! Știu ca nu e treaba mea sa ma bag dar mi se pare ca prietena asta are o influența proasta. De când a vorbit cu mama ea se poarta altfel nici nu mai îi pasa de mine parca ma uitat numa de sora mea mai mică îi pasa. E adevărat mama are acum puțin mai mult lucru pentru ca va fi și nasa la o nunta care va fi duminica asta. Totuși oare ce sa fac sa ma bage înseamă? Și m-am cam saturat de prietena asta a iei! P.S: !

Răspuns Câştigător
| danay72 a răspuns:

Spune-I ca îți e dor sa petreci timpul cu ea, vorbește deschis despre sentimentele tale și fa anumite treburi casnice alături de ea, pentru ca atunci poți vorbi mai mult.Dar nu o acuza ca nu are timp de tine, ci vorbeste-i cu calm, respect și blândețe. Un răspuns blând îndepărtează furia.

1 răspuns:
| AdrianTzar a răspuns:

Mama te iubește la fel, e mama.