| baiatuucupizzza a întrebat:

Am si eu o problema mi-am facut azi o prietena si eu ii tot fac complimente ca esti frumoasa te iubesc etc iar ea zice doar mersi asta inseamna ce ea nu ma place? tot timpul trebuie sa o sun eu nu sta mult pe mess sa vorbim spuneti-mi ce pot sa fac?crying

4 răspunsuri:
| oanaX a răspuns:

O cunosti de o zi si ii spui ca o iubesti.ii faci o multime de complimente si vrei sa vb non stop cu tine? toate incep pas cu pas. iubirea crese si apare in timp. mai asteapta poate nu va potriviti... nu trebuie sa te grabesti asa de mult... mai lipsea sa spui ca vrei ca maine sa o ceri in casatorie. asteapta si vezi cum se va comporta cu tine in continuare si vei afla cat de curand si daca te place cu adevarat

greece12
| greece12 a răspuns:

Fata e prevazatoare,nu poti s-o iubesti intr-o singura zi si ea stie asta.
Ceea ce inseamna ca va trebui sa iti dozezi eforturile si complimentele.
Ia-o incet ca sa ajungi departe.
Daca din prima zi dai tot,ce-i vei spune peste o luna, peste un an? Nu oferi absolut totul din prima clipa, nu te crede nimeni si nu vei mai avea ce oferi!

| Mickulash a răspuns:

Mai rar cu discutiile fara un subiect bine pus la punct. si o sa vezi ce bine este. cand va intalniti o sa aveti ce discuta si asa o sa va apropiati mai mult.

| ionelapetrisor a răspuns:

Mai eu zic sa nu o mai suni si sa nu i mai faci complimente daca ea chiar vrea sa fie cu tine te suna ea te cauta funda?