Ce as face eu? As ramane cu prietenul actual. De ce? Daca relatia voastra e de 2 ani, e ceva serios si totusi, un sentiment mai puternic, nu crezi? In schimb cu celalalt baiat, e doar o chestie momentana (cred). Daca ii spui adevarul celuilalt, e logic ca nu o sa accepte, si prietenul tau o sa afle si probabil te va lasa pentru ca simti ceva pentru prietenul lui. Daca sunt prieteni, nici unul dintre ei nu va mai iesi cu tine. E ceva de genu : ori prietenul pe care il ai acum si il iubesti, ori nici unul! Nu risipi 2 ani pentru o chestie de moment, o sa-ti para rau la urma. Totusi, gandeste-te foarte bine inainte de a face un pas! Sper ca ti-am fost de folos. (:
Fara sa-ti dai seama ai strans sentimente pentru acel baiat, dar nu sti sigur daca e vorba de iubire.Chestia e ca ai vorbit prea mult cu el si te-ai atasat, e normal ca acum sa-i simti lipsa.Nu poti sa i-ti stergi din suflet sentimentele cu buretele. Daca intr-adevar crezi ca i-l iubesti,ca i-l poti iubii mai mult decat i-l iubesti pe iubitul tau, fi sincera, spune-i cum ai ajuns sa-l cunosti(pentru ca se poate ca vreodata sa intervina si prietena ta si sa-i spuna adevarata poveste)ca ai inceput sa ti la el si sa-i simti lipsa.asta daca esti pregatita sa pierzi prietena, iubitul pe care-l ai si crezi ca te va place asa cum esti tu in realitate si intr-adevar vrea si el sa fie cu tine.Pentru linistea ta sufleteasca si daca intr-adevar vrei sa fi cu el, spune-i adevarul si lui si iubitului tau si...ce va fi va fi
As invata putintica gramatica, sa nu mai chinui pe altii sa inteleaga ce scriu.
Dar asta sunt eu.
Sa stii ca daca va intelegeti bine pe mess sau la telefon, asta nu inseamna ca asa e si in realitate. sfatul meu este sa mai iesi cu prietenul tau la plimbare si cu acest tovarash ca sa poti face o diferenta intre ei.