O intreaga telenovela... Cel mai bine, intrebi direct la sursa, ai raspunsul, chiar daca nu cel dorit, este 100% original.
Pai daca ti-a zambit nu este suparat pe tine.
1.Cand esti geloasa incearca sa pari ca nu iti pasa. Dacao sa te vada stresata o sa creda sigur ca esti disperata.
2.Intreaba inainte sa te dezlantui daca tu chiar simti ca este o legatura intre cineva si el incearca sa aduni informatii, din barfe sau puneti prietenele sa traga cu urechea.
3.Mie mi se pare ca un baiat devine disperat daca in fiecare zi stai cu el. Oferai spatiu.Cand vrei sa vb cu el poti dar nu chiar in fiecare zi in fiecare minuta si in fiecare secunda.
4.Baieti urasc certurile.Multe dintre relatii se termina din cauza certurilorr care nu au sens.
5.Nu le place sa vorbeasca despre probleme.
6.Baietii urasc sa zici ceva de genul:,, Dragule, cu ce fata ai vorbit in pauza trecuta?''
7. Tipii urasc zvonurile si barfele.
8.Sa nu cumva sa incerci sa stai cu fostul cand actualul este cu tine.Ata de obicei duce la batai daca ma gandesc
9.Sa nu cumva niciodata ever sa ii umbli prin telefon dupa mesaje.Se va supara foarte tare.
10.Nu le face ochi dulci altor baieti.
11.Nu povesti totul cu prietenele tale.Niciodata unui tip nu ii place sa dai detalii din viata voastra.
12.Sa nu incerci sa il faci gelos.Sa nu iti treaca prin cap! Ei cred ca acest lucru este copilaresc.
Cand vrea sa se desparta de tine este ceva de genul:
1.Este din ce in ce mai tacut in prezenta ta.
2.Te cauta mult mai rar decat o facea inainte.
Asta ii tot ce trebuie sa stii dragutza.Iti urez mult noroc.
Vai iti multumesc mult ca ai avut rabdare sa scrii atat. Sunt niste sfaturi foarte folositoare insa mai astept pareri.
Nu ai pentru ce.Eu vroiam doar sa te ajut, nu sa primesc funda.Am vrut sa te ajut deoarece si mie mi s-a intamplat.
Cred ca i-a placut un pic sa vada ca esti geloasa, ca stie ca tii la el, dar totusi, sa ai grija sa nu exagerezi cu geloziile. data viitoare cand ti se pare ca stea prea mult de vba cu tipa aceea, baga-te si tu in seama cu ei, dar fara sa pari geloasa.linisteste-te
Probabil ca a fost surprins de cum ai reactionat, dar nu cred ca s-a suparat pe tine. Poate ca acum si-a dat seama cat de mult ti la el. Sfatul meu este ca pe viitor sa discuti cu el inainte sa tragi concluzii pripite.