| RichardHammondN1Fan a întrebat:

Am si eu o problema si as dori sa ma ajutati happy Vine ziua mea si am tot facut planuri cu ce sa fac si ce sa gatesc (delicatese big grinbig grin) iar mama mea vrea sa o trimita pe bunica mea la fratele ei de ziua mea pentru ca uneori e chiar enervanta si spune tot ce se intampla prin casa si minte, face lucruri care nu se cuvin... intelegeti voi. In fine mama face asta de ziua tuturor numai ca a fost intr-o "vacanta" la fratele ei deci nu a fost special de ziua cuiva plecata. Ma rog, cand am mers sa o luam cu masina de la unchiul meu parea foarte slabita si cand i-a zis la revedere a spus ca o sa se vada la iarna, adica bunica mea nu se asteapta sa o trimitem iar acolo pana la iarna. Iar atunci cand o trimitem se simte data afara din casa sad va rog dati-mi un sfat caci mi se rupe inima cand o vad si la gandul ca o sa vrea sa imi spuna la multi ani si nu o sa poata dar intr-un fel mi-e dor de zilele cand eram numai cu familia (mama, tata, sora). Ajutati-ma crying

3 răspunsuri:
| Calinuz a răspuns:

Te inteleg perfect! marti, 5iulie implinesc 15 ani si mi-am invitat toti colegii si prieteniisi neamurile, dar si pe bunaica, care este pocaita. la ziua mea, normal cavreau sa dansez, sa ascult muzica la maxim, sa ma distrez, dar ei nu-i plac toate astea.[ am uitat sa specific ca anul trecut am pus muzica si s-a suparat, a inceput sa spuna ca asta nu petrecere, ca ar trebui sa ne rugam si chestii din alea ale pocaitilor, si s-a suparat si a plecat acasa, dar i-am zis[si imi pare rau] daca nu-ti place du-te acasa si roaga-te tu! si s-a dus si dupa aia nu a mai vorbit cu mine 6 luni sad ] Dar, mi-am strans inima in dinti si am rugato, daca vine, sa incerce sa mai lase de la ea ca noi suntem copii si vrem distractie. Ma inteles si mi-a promis ca nu va mai fii ca data trecuta. happy Sper sa fie asa pana marti. deci incearca sa vorbesti tu cu ea, sa ii spui cat de mult inseamna pentru tine petrecerea, dar si ea, si incearca sai mai spui chestii din alea ca o iubesti mult si nu poti petrece fara ea si sunt sigur ca ai sa o canvingi happy mult succes! [fundabig grin]

| titi a răspuns:

Poti sa-ti petreci ziua si fara invitati din afara, np.Cred ca o sa fie mai greu pentru tine dar poti gandi altfel:dedica-i bunicii tale ziua tawinking.Nu o sa-ti para rau niciodata pentru asta.

| RichardHammondN1Fan explică:

Si scuze pentru greselile gramaticale