| Aletudor9622 a întrebat:

Am și eu o problema și chiar nu știu ce să fac. E vorba de un băiat. Am fost cu el împreună anul trecut prin noiembrie și după s-a despartit de mine din cauză că prietenii lui ziceau niste chestii nasoale despre mine și că de ce sta el cu mine și ne-am împăcat înapoi în februarie și iar s-a despartit de mine. Acum e plecat in Spania. Am vorbit acum 1 săptămâna cu el, i-am recunoscut că încă îl mai iubesc și mi-a zis că nu ne putem impaca din cauză că el e Spania eu aici in tara și nu merge. Si fix la câteva ore după și-a găsit pe alta de aici din tara. Cu aia cum poate sa fie împreună? Că mna el în Spania. Eu cred că și-a batut joc de mine mereu. Nu știu ce să mai cred, eu una îl iubesc enorm de mult. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| TFlorentina8050 a răspuns:

Nu il bate atat de mult la cap, lasa l sa isi dea seama singur ce a pierdut, nu arata ca suferi, poti vorbi despre asta doar cu prieteni apropiati care sti ca o sa te ajute si nu o sa ii spuna nimanui, gaseste ti un prieten si posteaza pe retelele de socializare ca el sa vada, si o sa devina gelos! Bafta!

| Aletudor9622 explică (pentru TFlorentina8050):

Nu mai am așa mare încredere în relații + că vreau să îl uit dar mai mereu mă gândesc la el...

| Aletudor9622 explică (pentru TFlorentina8050):

Nu prea mai am încredere în relații + că încă mă mai gândesc la el mai mereu

8 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu neaparat ca si-a batut joc dar nu mai vrea sa fie cu tine, treci peste

| Freya1 a răspuns:

Nu te place e clar.
Daca te placea nu te lasa de la bun inceput doar pentru ca prieteni lui au comentat aiurea.Sa reampacat cu tine pentru ca nu a avut altceva mai bun si nu vroia sa fie singur.

| DorelExpertu a răspuns:

Ce sa faci...
Sa nu-l mai iubesti "enorm".

| andreeabobo a răspuns:

Nu cred ca te merita. Nu iti bate capul, daca ar fi vrut ceva ar fi luptat si ati fi fost impreuna. Treci peste, nu are rost sa iti irosesti atata timp cu el!

| elena97890 a răspuns:

Lasa.l in pace asta e, gaseste.ti unul care sa te iubeasca inapoi si care sa nu creada ce spun prietenii lui care probabil nu voiau ca el sa aiba o relatie

| Savas10 a răspuns:

Pai umileste-te in continuare, din noiembrie incoace cred ca te-ai obisnuit.