Pai, singura solutie este sa iti gasesti prieteni ADEVARATI, si sa nu ii bagi in seama pe ceilalti sa ii tratezi cu sictir ca sa zic asa, si spune-le in fata ca tu nu mananci ca o... asa, si ca te-ai saturat sa tot isi bata joc de tine! Si nu fi suparata de cum arati, nu e nimeni perfect, iesi afara si joaca-te cu cei care te accepta asa cum esti nu cum vor ei sa fii aceia sun prieteni adevarati! Si sa iti dau un sfat ca sa slabesti mananca de 3 ori pe zi si dupa ora 2 nu mai manca dulciuri (dar asta nu inseamna ca pana la ora 2 bagi o gramada de dulciuri ) si ca sa iti dau un exemplu ce ai pute manca :
prima masa : pe la 7-8 ( 8 ar fi mai bine) poti sa mananci ceva satios cum ar fi niste oua, o salata, paine prajita cu ce vrei tu, poti bea lapte sau ceai mezeluri (da nu mult)
A doua masa : sa fie pe la 1 sau 2 (mentionez ca intre mic dejun si pranz sa mananci fructe) trebuie sa mananci supa sau ciorba, si felul 2.
A treia masa pe la ora 6-7( cina, iarasi mentionez ca intre pranz si cina poti manca fructe sau ceva usor un iaurt SIMPLU) : Sa mananci ceva usor, sau doar felul 2. Ei bine dupa ora 6-7 sa nu mai mananci nimic! *FRUCTE SI IAURT POTI MANCA DAR NU MULT
Si niste exercitii :
-Alearga seara
-Cateva abdomene tot seara sau dimineata
-genoflexiuni
-si cate flotari poti
BAFTA! SI NU II MAI BAGA PE "PRIETENII" TAI IN SEAMA!
Astia nu iti sunt prieteni, sunt niste copii rai care ti-au descoperit sensibilitatea si carora le face placere sa te chinuie. Chiar nu ar trebui sa-i bagi in seama, indiferenta doare cel mai mult.
Nu au voie sa te insulte, dar sunt prosti si needucati si tu nu ar trebui sa te cobori la nivelul lor si sa-i asculti. Gaseste-ti 1-2 prieteni adevarati (de exemplu copiii care invata cel mai bine la tine in scoala), dar ai grija sa fie copii educati, cu familii normale. Te asigur ca te vor aprecia pentru toate calitatile tale si nu se vor impiedica ca ai un pic de burtica.
Eu am fost toata viata supraponderala, dar fiindca eram cea mai buna la carte si fiindca eram draguta cu toata lumea si ii ajutam pe toti, eram iubita si respectata. Cred ca de doua ori in copilarie, copii rai mi-au facut faze asa cum zici tu, iar eu le-am spus simpplu: da, sunt grasa, dar macar nu sunt proasta ca tine (si ei stiau ca am dreptate prin prima rezultatelor scolare). Apoi i-am ignorat complet si in maxim o saptamana s-au potolit. Dar nu i-am considerat nici o clipa prieteni (nici inainte, nici dupa). Am avut mereu 1-2 prieteni, intotdeauna elevi foarte foarte buni, copii educati, cu care aveam ce vorbi s care nu s-ar fi impiedicat niciodata de asemenea detalii nesemnificative cum ar fi numarul de kilograme.
Esti frumoasa! Nu conteaza cate kg ai sau cati cm ai inaltime! Esti frumoasa, pentru ca esti tu, un copil cu calitatii si defecte.Si daca esti mai plinuta si ce? Nimeni nu e perfect,draga mea,dar in final ne gasim persoane care sa ne accepte asa cum suntem de fapt. Avem si noi in Romania vedete mai plinute,dar care sunt foarte iubite, incearca scapi de asa zisi "prieteni ai tai", aceia nu sunt prieteni ci doar niste persoane care vin si pleaca, care fie aduc ceva pozitiv, fie ceva negativ.Nu conteaza cate kg ai, intr-un final vei gasi persoanele care nu vor tine cont numai de aspect.Esti frumoasa pentru ca esti tu, iar daca prietenii tai nu vad asta, lasa-i, nu inceta sa te inchizi in casa pentru ca nu vei rezolva nimic.Scapa de ei, dar nu iti crea o lume doar a ta. Daca tu nu esti multumita cu tine atunci incepe sa tii o dieta usoara+ mult sport.Dar fa asta doar daca consider tu ca nu esti multumita cu tine, nu asa zisi prieteni.Ai grija de tine:*!
Incearca sa iti gasesti alti prieteni.Cineva care sa te sustina si cineva caruia sa nu ii fie rusine cu tine.Corpul tau e inca in formare la varsta asta, oricum. Daca vrei sa slabesti, nu te infometa si sa nu urmezi vreo dieta.Mananca asa:
1. Dimineata ca o regina.
2.La pranz ca un om de rand.
3.La cina ca un sarac.
Buna,cel mai bine ar fi sa il chemi pe acel Andrei deoparte si sa-i spui cu adevarat motivul din cauz acaruia nu mai iesi afara. Ii poti spune verde in fata ca nici nu mai vrei sa fiti prieteni pentru ca nu iti place ca sa-ti zica hipo sau nu mai stiu eu cum. Si cand mai iesi afara, nu-l mai baga in seama ca el sa-si dea seama ca nu toata lumea se invarte in jurul lui, el facand din asta o distractie pe seama ta, crezand ca e mai amuzant fata de ceilalti cand de fapt un copil binecrescut si cu minte isi va da seama cat de prost este. Vorba si castigatorului funditei, fa-ti cercul tau de prieteni si te distrezi numai cu cei ce te fac intr-adevar sa te distrezi.Incearca si acel regim dar eu zic ca nu mancarea te-a facut mai plinuta, ci cred ca e o mostenire de familie, daca parintii sau bunicii tai sunt mai bine facuti, atunnci si tu vei fi ca ei.Succes si nu mai fi trista.
Pai ei iti pot fii prieteni buni :
te tachineaza in joaca
prieteni rai :
spun/sau nu adevarul
Incearca sa tratezi problema cu multa indiferenta, daca "prietenii" te striga "hipo" i-ar tu te uiti la ei le dai impresia ca te enerveaza acea chestier si vor face din ce in ce mai rau,
Acum sa revenim la problema ta, ce inaltime ai si ce greutate?
Daca ai 1, 50 ar trebui sa ai in jur de 40-43 de KG
daca ai 1, 60 = 50 KG
eu de exemplu am 1.70 sa presupunem si am 55 de kg asta inseamna ca sunt slab si trebuie sa mai pun pe mine macar 5 kg.
Fiecare om are un anumit system altul se ingrasa de la o bomboana altul slabeste de la fumat si exemplele pot contiunua.
Nu băga în seama ce spun alţii, găseşte alţi prieteni, pentru că cei descrişi aici nu sunt întregi la cap..Toţi suntem cum suntem : graşi şi slabi, frumoşi şi urâţi (mă rog, fiecare e în felul lui!).Să nu te laşi descurajată de acei ''prieteni"..Niciodată să nu zici : '' nu ies afară pentru că sunt un pic mai plinuţă".NU! De ce? Pentru că stând degeaba te îngraşi şi mai mult, şi în plus o să fii în stare de stres.Lasă, că nu eşti doar tu plinuţă.Văd oameni obezi la fast-food`uri care bagă în ei ''ca la vapor;)) ''. Şi în niciun caz să nu te înfometezi ( adică să mănânci mai puţin). Trebuie să ai un meniu zilnic echilibrat. Te invit să citeşti aici : http://www.romanialibera.ro/......3090.html. Şi nu uita, aceia nu sunt prietenii tăi. Ignoră`i şi trăieşte viaţa din plin!:*
Baftă!
Nu ar trebuie sa iei asa tare in considerare ce spun altii despre tine. Fi tu insuti si gandeste-te ca fiecare avem cate un defect. Fie ca esti mai gras, mai slab, mai inalt, mai scund, mai urat nu trebuie sa iti fie rusine de tine insuti. Ar trebui sa ii tachinezi si tu putin si sa te legi de defectele lor insa nu exagera si defiecaredata cand cineva iti spun ca esti grasa nu trebuie sa apleci capul in jos si sa plec acasa trebuie sa ripostezi caci se vor invata sa te insulte.
Daca ai o pozxa pe facebook cu tine iti spun daca esti grasa sau nu lasa aici link
Remember only God can judge us. :*
Daca prietenii tai iti fac asa, inseamna ca nu-ti mai sunt prieteni. Uita de ce zic ei, du-te afara si distreaza-te.
Si mie mi se spune ca sunt grasa(chiar sunt) 170-70 kg, dar nu stau inchisa in casa sa-mi pierd vacanta pentru niste idioti.Iesi si distreaza-te si nu baga in seama toti invidiosii
Chiar daca esti sensibila, tot n-ar trebui sa iei in calcul comentariile lor, gandeste-te ca frumusetea adevarata e data din interior, nu din exterior ...conteaza ce ai in suflet nu cum arati...
Sa nu te superi pe mine ca zic, dar daca nu vrei sa fi putin grasa. Poti sa incerci sa faci miscare, sport, si nu neaparat sa te apti din a manca, caci uneori abtinerea strica, dar sportul ajuta.
Iar in fata prietenilor sa nu te lasi niciodata "invinsa" de comentariile lor, ci sa fi mereu in stare sa le dai replica, sper ca te-am ajutat...
Funda?
Va multumesc tuturor pentru raspunsurile voastre. M-au ajutat toate. Chiar daca am dat doar o funda unui singur utilizator, pacat ca nu puteam da mai multe, considerati ca ati primit o funda la inima.
Aceia nu-s prieteni dar infine daca vr sa slabesti pananca ciocolata si si fara paine la mancare si slabesti imediat