Bună eu te sfatuiesc să lasi baiatul golanas si stai cu acest baiat care se comporta frumos cu tine nu merită sa il lasi
Tutror ne place ce nu putem avea. Cando sa iti parasesti iubitul, golanul acela te va parasi si el pe tine, dupa ce se va distra, si ca matat. Daca vrei distractie, paraseste-ti iubitul pentru golan, daca vrei iubire si ceva serios, de durata, pentru suflet nu pentru exterior, stai cu iubitul tau. Dar, din moment ce iti place de acela, e clar ca iti place aspectul. Gandeste-te la asta, cugeta bine ce doresti de fapt.
Si daca tipul e golanas, cu ce te-ar atrage? cat despre celalalt, daca nu-ti place de ce sa-i dai sperante si apoi sa sufere?
Eu zic sa ii spui baiatului ca nu simti nimic pentru el... cu cat stai mai mult cu el cu atat o sa il doara cand o sa te desparti de el ( pentru ca pana la urma nu o sa poti sa stai pe veci cu el daca nu ii iubesti )... Nu cred ca este o idee buna sa stai impreuna cu acel baiat ( Cel care umbla cu multe fete ) pentru ca se poate sa te insele si sa isi bata joc de tine.( nu te lua dupa poza mea, nu sunt eu in poza )
1 la mana : Dupa o saptamana 2 nu iubesti da te atasezi ti la persoana dar nu mare iubire
2. golanul nu te face sa te simti mai bine
3. nu iti place asta e incheie relatia din intrebarea ta nu pare sa ai pana-n 16 ani asa ca asta oricum e doar o joaca e trist dar e adevarat cand mai cresti o sa-mi dai dreptate
Daca esti sincera cu baiatul el va ibtelege.normal o sa se simta prost cateva zile dar pe urma o sa ii treaca