Fa o cerere la director sau o plangere, dar sa fie anonima, eu stiu, incearca sa o lasi pe un birou in cancelarie ceva, daca nu spunetii in fata, sau toti refuzati sa faceti ceea ce va spune spuneti ceva de genu "pana nu invatati sa va comportati cu elev cum se cuvine ca un profesor, noi nu vom fi elevi cu dumneavoastra " asta ar treebui s-o faca sa actioneze altfel, dar daca nu face asa... errmm e dementa. Spitalu' 9 scrie pe ea.
Mai intii verifica ti intrebarea [ pedagogie] [putin nu butin]. E scrisul tau ok asa ca decit a ti birfi Diriginta mai bine ati invata. succes savantilor
Stiu cum iinimic! asteapta pana ce termini liceul si vei scapa de ea.eu sunt pe a 8-a si avem o diriga dusa cu pluta si sper sa ni-o schimbe la anul
Fluxmetan daca ai sti ce cadouri ii facemceasuri de argint, inele de aur, medalioane de nu stiu cate milioane... dar tot in cur o doare
Exagerati la liceu nu e ca in generala normal ca e mai severa(desi eu in generala am avut si mai rai ca ea)
Aduceti si voi o cicolata un buchet cu flori sau stiu eu ce VOTCA da ca ai place alcholu! si mNo nu stiu si 2/3 fete eu creca as INEBUNI