Daca intr-adevar o iubesti insista mai mult adica poarta-te frumos cu ea si arata-ti dragostea fata de ea asa cum merita. daca o stresezi si o enervezi toata ziua nu vei face nimic. manifesta-ti iubirea prin gesturi frumoase si amuzante (numai sa nu exagerezi). daca ea a spus ca inca te place cu siguranta vei avea noroc. o fundita ar fi de ajuns. bafta.
Poate sa spuna asta pur si simplu ca sa nu te raneasca. E pacat sa strici o prietenie frumoasa cu o relatie dezastruoasa! La varsta ei s-ar putea sa nu mai fie chiar asa de pregatita pentru o relatie. Acum, crede-ma, totul e fff diferit ce clasa a 5-a. Parerea mea este sa mai astepti, sa-i lasi spatiu si s-o lasi sa decida. Vorbeste sincer cu ea. Si daca vreti sa fiti impreuna nu-i spune NICIODATA : "vrei sa te combini cu mine?" Asta nu e o intrebare plina de afectiune si dragoste. Asta e intrebarea pusa printre blocuri la panarama. Fii dragut si fin, vorbeste-i frumos. Sau, cel mai simplu, incearca sa o uiti. Gandeste : e doar o colega! Sper ca te-am ajutat macar putin. Daca mai ai intrebari sau vrei sa vorbim, ma poti intreba orice.
Incearca sa-i acorzi cat mai multa atentie si daca vezi ca relatia voastra se indreapta te apuci de lucruri mai serioase, daca te tine portofelul invit-o in weekend la un film (ceva romantic sau cat de cat sa fie de dragoste) si normal ca in weekend-ul celalalt o plimbare prin parc nu ar strica. sau mai bine invers intai parcul si apoi filmul. Si inca ceva la fete le plac foarte mult surprizele asa ca poti sa ii faci ceva surprize (incearca sa i le faci mai rar deoarece in scurt timp s-ar putea sa ramai fara idei si ea atunci va crede ca ceva nu este in regula) parerea mea este sa nu te omori cu florile prea mult deoarece nu se merita sa arunci cu banii, mai bine invit-o la o prajitura sau un suc (florile sunt frumoase insa cand banii sunt limitati... le cumparam mai rar).