| Florentina9210 a întrebat:

Buna TPU, am si o intrebare de fapt o intamplare la care as avea nevoie de cat mai multe idei. Am fost cu un baiat timp de o luna, el era mai mic ca mine cu un an, la inceput totul a fost frumos, cand m-a intalnit prima data mi-a zambit, a inceput sa ma alinte sa imi zica "papusica" mea. Ne plimbam seara pe strada. Cand deodata mi-a propus sa merg la el acasa, am refuzat categoric, serios acum dupa 5 intalniri... De atunci si-a schimbat total comportamentul, era mai distant, cand faceam o greseala se asigura ca era si corectata cu severitate din partea sa. O data mai in gluma i-am dat o palma el mi-a luat mana mea intr-un mod destul de violent si mi-a zis ceva de genul: "sa nu mai faci asta in viata ta", dupa se linistea si ma saruta. Intr-un final nu am mai rezistat si am facut ceva ce l-a deranjat destul de mult, am flirtat cu un baiat pe net, a vazut si parca innebunise, mai exact pe ask.fm. A inceput cu intrebarile sub anonimat ca sunt panarama, curva ca o sa regret..toate astea ca nu am fost a lui. Acum se pare dupa un am ca ar vrea sa ne impacam. Imi trimite mesaje cum ca "el ar avea ceva pentru mine, dar eu am ceva pentru el". I-am zis sa ma lase in pace a zis ca daca vreau sa scap de el trebuie sa ii gatesc..am ramas uimita. Si a mai facut ceva iesit din comun. A luat o poza de pe net cu o fata si un baiat in parc, ce l-a taiat pe el mintea sa lipeasca poza mea pe tipa aceea si cica "noi in parc"... El nu a stiut niciodata sa imi arate iubire, dupa un an de zile de cand ne-am despartit pentru prima data mi-a scris "te iubesc Flori" desi nu cred, a zis ca dragostea lui nu se poate masura in cuvinte sau fapte. Atunci in ce?

Răspuns Câştigător
| OoBunnyoO a răspuns:

Incearca sa te manipuleze. Chestia cu sa gatesti pentru el? Sincer cred ca este o tehnica de a te aduce fie la el in apartament, fie la tine, ceea ce duce evident, la alte posibilitati mai tarziu.
Sfatul meu ar fi sa il lasi in pace, pentru ca nu cred ca este sanatos. Nu iti mai bate capul cu ce vrea sa sa spuna prin gesturile lui. Uneori, unii oameni nu merita sa fie intelesi.

| Florentina9210 explică (pentru OoBunnyoO):

Ai mare dreptate. Nota 10 pentru raspuns.

| OoBunnyoO a răspuns (pentru Florentina9210):

Mersi. happy

8 răspunsuri:
| Lawliet14 a răspuns:

Tu stai in baiatul acesta?

| Florentina9210 explică (pentru Lawliet14):

Nu mai satu cu el.

| RazvanFlorea1993 a răspuns:

Da, chiar este „bulangiu".

| Florentina9210 explică (pentru RazvanFlorea1993):

Ma bucur ca imi dai dreptate. happy

| Adam_Adela_1974 a răspuns:

Incheie imediat orice legatura si acest individ, cred ca nu prea e sanatos, o sa ai de suferit daca continui cu el

| Florentina9210 explică (pentru Adam_Adela_1974):

Pai nu este sanatos, asta stiam si eu. Doar ca la inceput parea omul perfect.dar se pare ca juca teatru ca sa isi atinga scopul. Pai nu mai sunt cu el.