anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU!
Am si o rugaminte, daca ati putea sa ma ajutati cu un sfat?
Am aproape 24 de ani iar de mai bine de un an sunt singura, nu am mai gasit nici un baiat disponibil.
Majoritatea sunt implicati in alte relatii.
Sunt putin cam trista si ingrijoarata totodata, cum as putea face sa gasesc pe cineva disponibil?
Dar sa fiu mai atractiva?

Răspuns Câştigător
| Anemona2020 a răspuns:

Încearcă sa îți ieși din zona de confort dacă nu te simți atractiva. Sau încearcă sa îți aduci mici modificări care sa îți dea încredere în tine. Și eu tot singura sunt de câțiva ani fără noroc în dragoste. O sa îți găsești pe cineva doae ca pentru asta trebuie sa ieși în lume, (restaurant, party, mare, poate un loc de munca,) pentru ca stand asa nu va apărea vreun băiat la ușă ta,?
Asta este ca un sfat pe care m-îl dau și mie.

| Invictusman a răspuns (pentru Anemona2020):

Pai pune-l în aplicare atunci laughing
Btw, bun răspuns. happy

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ai neamuri intreaba daca stie un flacau care nu bea - nu fumeaza.

Răspuns utilizator avertizat
| Freya1 a răspuns:

Dacă o să cauti in disperare va fi nasol si nu vei da peste oameni ok.Incearca sa ai răbdare și o sa vina de la sine, Ai 24 de ani deci timp este

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu trebuie să faci nimic special pentru a atrage.Fi tu. Iubește felul cum arăți, respectă-te. Dacă tu personal nu faci astea nici cel care va intra în viața ta nu te va plăcea.Vei fi doar un accesoriu în viața lui.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cu cat vrei mai tare, cu atat o s-o gasesti mai greu.

Dragostea e ca menstruatia.
Cand chiar NU vrei sa vină, vine.
Si cand ai da orice sa vina, nu vine.

| NunuNini a răspuns:

Cred ca cel mai bine ar fi sa-ti cauti un job! Apoi, iesind cu colegii va apare si "disponibilul".
Mai bine pune-ti intrebarea de ce nu poti pastra pe cineva langa tine.

Răspuns utilizator avertizat
| Hope1992 a răspuns:

Trebuie sa iti gasesti noi activitati, nu o sa apara baieti din neant, eu zic sa te inscrii la un curs de dans, asa inveti sa fii si mai senzuala. Dar sfatul meu pentru tine e sa te bucuri de viata singura, ca daca esti depresiva nu vad de ce ar vrea sa te doreasca un barbat calumea (ca de baietasi nu cred ca duci lipsa daca iti doresti doar ceva superficial).

| luffypk a răspuns:

Cel mai bine e sa cunosti oameni noi, iar sentimentele vin de la sine. Nu crezi ca ar fi o relatie superficiala o relatie in care te bagi doar ca sa nu fii singura? Daca cauti intentionat o relatie doar ca sa o ai, n-o sa gasesti pe nimeni potrivit cu care sa tina relatia...